Τα νέα Nissan Micra και Citroen C3 έκαναν χαμό στο Παρίσι. Δικαιολογημένα ή όχι; Εσείς τι λέτε;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα νέα Nissan Micra και Citroen C3 έκαναν χαμό στο Παρίσι. Δικαιολογημένα ή όχι; Εσείς τι λέτε;

Χαμός με νέο Micra & C3

27.347 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2016)

Γιατί έγινε χαμός με το νέο Nissan Micra και το Citroen C3 στο Παρίσι;

Ένα χρόνο πριν η Nissan παρουσίασε το πρωτότυπο μιας μικρής «Ferrari» και μας είπε ότι κάπως έτσι, θα είναι το νέο Micra και… κουφαθήκαμε! Οι συζητήσεις δίνανε και παίρνανε: «Θα τολμήσει να το βγάλει έτσι η Nissan;»

Η Nissan φρόντισε να συντηρήσει την αγωνία αφού μέχρι χτες στις 11:30 το πρωί, δεν ήξερε κανείς πως θα είναι το νέο Micra.

Η Nissan φρόντισε να συντηρήσει την αγωνία αφού μέχρι χτες στις 11:30 το πρωί, δεν ήξερε κανείς πως θα είναι το νέο Micra.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην πράξη αυτό που κάνουνε οι κατασκευαστές, μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου είναι να αρχίσουν χιλιάδες έρευνες, ανάμεσα στο κοινό, που θεωρούν ότι είναι οι πιο πιθανοί αγοραστές κάθε μοντέλου και να διορθώνουν τα πράγματα. «Tι φανάρι είναι αυτό; Δεν μου αρέσει» και πάει το φουτουριστικό φανάρι και «γιατί να είναι τόσο φουσκωτό εδώ», πάει και αυτό κ.ο.κ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως αρκετά φλατ, όχι για να αρέσει σε όλους, αλλά για να μην ενοχλεί κανένα.
 
Κάπως έτσι γίνανε όλα τα αυτοκίνητα «ίδια», τα τελευταία χρόνια. Το  μεγάλο ερώτημα ήταν λοιπόν, θα τολμήσει η Νissan να βγάλει την «μικρή Ferrari» ή θα υποκύψει και αυτή στις έρευνες;
 
Η Nissan φρόντισε μάλιστα να συντηρήσει την αγωνία, αφού μέχρι χτες στις 11:30 το πρωί, δεν ήξερε κανείς πως θα είναι το νέο Micra. Το είδαμε λοιπόν χτες. Σίγουρα «μικρή Ferrari» δεν είναι. Οι τίτλοι «φανταστικό» και «επιτέλους» που είχαμε ετοιμάσει αποσύρθηκαν. Είχαμε έτοιμους και το «άνθρακας ο θησαυρός», «απογοήτευση» κλπ., αλλά ούτε αυτοί ταιριάζουν, αφού το νέο Micra έχει… «κάτι», που του δίνει προσωπικότητα.
 
Εσείς τι λέτε λοιπόν; Φανταστικό; Σούπερ; Αδιάφορο, απογοήτευση, έχει “κάτι”;  Να απαγορευτούν οι εταιρείες ερευνών;
 
Χαμός με το νέο Nissan Micra και το Citroen C3 στο Παρίσι. Μοιάζει τελικά το Micra με τη «μικρή Ferrari» της φωτογραφίας; Ισχύει το «C3 for president», που λένε οι αναλυτές;

H Citroen πήγε τελείως κόντρα στις έρευνες.
Παρουσίασε πρώτα το φουτουριστικό και διαφορετικό Cactus, είδε ότι είχε καλή αποδοχή στο κοινό των SUV και τώρα τολμάει το ίδιο και με το νέο C3.

Φουτουριστικό design , ιδιαίτερο στυλ. Τολμηρή κίνηση.
Προσθέστε τώρα μια αντιγερμανική τάση που έχει δημιουργηθεί φέτος σε όλη την Ευρώπη και όλοι οι «αναλυτές» καταλήγουν ότι… C3 for president! To C3 θα είναι το νέο hot μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς και θα φτάσει στο Νο 1 των ευρωπαϊκών πωλήσεων.
 
Θα ζήσουμε λέει, το 2017, το θρίαμβο του τολμηρού design , απέναντι στις συντηρητικές επιλογές, που στόχος τους είναι απλώς «να μην ενοχλούν κανένα» και καταστρέφουν βήμα βήμα την ιδέα της αυτοκίνησης, δηλαδή τo όνειρο του αυτοκινήτου, που η εμφάνιση του σε «φτιάχνει» και θα οδηγήσουν στη δημιουργία απλών μεταφορικών μέσων, χωρίς προσωπικότητα, (που μάλλον θα είναι και όλα άσπρα, για να μην λερώνουν!).
 
Εσείς τι λέτε; Έχουν δίκιο οι «αναλυτές»;  Πάμε για «C3 for president» το 2017 ή πρέπει να έχεις άλλα προσόντα για να διεκδικήσεις την πρώτη θέση;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center