Προς το παρόν τουλάχιστον θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο μιας Mercedes-AMG X 63 S 4MΑΤΙC+, η οποία θα είχε κάτω από το καπό της το 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο που συναντάμε σε μοντέλα από την C

Προς το παρόν τουλάχιστον θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο μιας Mercedes-AMG X 63 S 4MΑΤΙC+, η οποία θα είχε κάτω από το καπό της το 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο που συναντάμε σε μοντέλα από την C 63 ως την GT R.

Χωρίς έκδοση AMG η Mercedes X-Class

3.830 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Ακόμα δεν είδαμε καλά καλά τη νέα Mercedes X-Class και ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις γύρω από μια κορυφαία AMG έκδοση με το twin-turbo V8 μοτέρ της εταιρείας. Σε όλη αυτή την παραφιλολογία δόθηκε ένα τέλος από επίσημα χείλη. Προς το παρόν τουλάχιστον…

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας X-Class στη Ν. Αφρική, ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans δήλωσε πως δεν υπάρξει έκδοση AMG για το pick-up. Ο κος Volker Mornhinweg, είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως το αυτοκίνητο είναι αρκετά εντυπωσιακό ήδη σε ό,τι έχει να κάνει με το στιλ κ.τ.λ. Πιστεύω πως το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για έναν V8.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Παρόλα αυτά, όμως, η Mercedes-AMG διαθέτει και ένα μικρότερο 3λιτρο V6 turbo σύνολο, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στο pick-up, μια ιδέα που δεν απέκλεισε η επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans Ν. Αφρικής. Η Diane Tarr δήλωσε σχετικά: «Δε θα παρουσιάσουμε έκδοση AMG αυτή τη στιγμή. Ας φέρουμε το προϊόν στην αγορά, να το αξιολογήσουμε να δούμε και πώς το βλέπουν οι πελάτες και τότε θα συζητήσουμε με τους συναδέλφους μας στα κεντρικά, σχετικά με το τι θα γίνει ή δε θα γίνει. Ας μην αποκλείσουμε τίποτα, θα δούμε πώς θα πάει.».
 
Οπότε, προς το παρόν τουλάχιστον θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο μιας Mercedes-AMG X 63 S 4MΑΤΙC+, η οποία θα είχε κάτω από το καπό της το 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο που συναντάμε σε μοντέλα από την C 63 ως την GT R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto