Η VW θα λάμψει δια της απουσίας της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Χωρίς τη VW η Έκθεση στο Παρίσι

2.937 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2018)

Η Volkswagen θα είναι μια από τις πολλές τρανταχτές απουσίες στο φετινό παριζιάνικο Σαλόνι Αυτοκινήτου. Που θα στρέψει την προσοχή της η γερμανική μάρκα;

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκινητικά event στην Ευρώπη προσελκύοντας τα βλέμματα χιλιάδων ανθρώπων, μιας και εκεί αποκαλύπτονται πέραν των δεκάδων νέων μοντέλων και τα μελλοντικά σχέδια των εταιρειών. Εντούτοις, αρκετές εταιρείες πλέον παίρνουν το δρόμο της εξόδου από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας, με τρανό παράδειγμα τις ηχηρές απουσίες της περασμένης έκθεσης «Αυτοκίνηση 2017».

Όσον αφορά στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που θα ανοίξει τις πύλες του για τον Τύπο στις 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 του ίδου μήνα, νέες πληροφορίες γαλλικών Μέσων θέλουν τη VW να μην παρατάσσει τα μοντέλα της, όντας μάλιστα η ένατη κατά σειρά μάρκα που προχωρά σε αυτή την απόφαση μετά τις Ford, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Infiniti, Opel, Subaru και Volvo. 
 

Οι πληροφορίες προκύπτουν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, από κύκλους της Volkswagen, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη του φωτός, όπως test drive, παρουσιάσεις μοντέλων κ.ο.κ. Έπειτα, οι άνθρωποι της μάρκας φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο οργάνωσης ξεχωριστών εκδηλώσεων για το λανσάρισμα μοντέλων, απέχοντας παράλληλα από τα μεγάλα αυτοκινητικά event της Ευρώπης (σ.σ. οι 3 μεγάλες Εκθέσεις Αυτοκινήτου: Παρίσι και Φρανκφούρτη εναλλάξ ανά έτος, Γενεύη).

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως, η συγκεκριμένη απόφαση αφορά αποκλειστικά την Volkswagen και όχι τις υπόλοιπες μάρκες του VW Group: Skoda, SEAT, Audi και Porsche οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν το παρών στο παριζιάνικο σαλόνι. Επιπλέον, την παρουσία τους έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής και οι Toyota, Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, smart και Suzuki.

OPEL NEA MONTELA
test center