Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος, η Toyota φιλοδοξεί να προσφέρει στο μέλλον δύο υβριδικές εκδόσεις σε κάθε βασικό μοντέλο της. Η μία, όπως και τώρα, θα εστιάζει στην οικονομία, όμως η άλλη θα προσφέρει περισσότερη δύναμη

Το πρώτο παράδειγμα του τι εννοεί η Toyota με το «υβριδικά μοντέλα επιδόσεων», είναι το C-HR Hy-Power Concept της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, εκτός από το C-HR, θα πρέπει να γίνει το ίδιο σε κάθε ένα από τα βασικά μοντέλα, δηλαδή στα Yaris, Auris και RAV4.

Υβριδικά επιδόσεων ετοιμάζει η Toyota

2.808 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Προσεχώς, όλα τα βασικά μοντέλα της Toyota θα διαθέτουν δύο υβριδικές εκδόσεις. Μία -όπως και τώρα- για οικονομία, αλλά και μία ακόμα που θα προσφέρει περισσότερη δύναμη και πιο ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

H Toyota σχεδιάζει να επεκτείνει την υβριδική της γκάμα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος και CEO της Toyota Motor Europe, Dr. Johan Van Zyl, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
 
Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος, η Toyota φιλοδοξεί να προσφέρει στο μέλλον δύο υβριδικές εκδόσεις σε κάθε βασικό μοντέλο της. Η μία, όπως και τώρα, θα εστιάζει στην οικονομία, όμως η άλλη θα προσφέρει περισσότερη δύναμη και πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά.
   
Καθόλου περίεργη απόφαση αν αναλογιστεί κανείς πως το 40% των πωλήσεων στην Ευρώπη αφορά σε υβριδικά μοντέλα. Η Toyota θέλει να απλοποιήσει τη γκάμα των οχημάτων της, παράλληλα με τις νέες υβριδικές εκδόσεις.
 
Το πρώτο παράδειγμα του τι εννοεί η Toyota με το «υβριδικά μοντέλα επιδόσεων», είναι το C-HR Hy-Power Concept της Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με την εταιρεία, εκτός από το C-HR, θα πρέπει να γίνει το ίδιο σε κάθε ένα από τα βασικά μοντέλα, δηλαδή στα Yaris, Auris και RAV4. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες που θα έρθουν στις αρχές του επόμενου έτους.

LEASING APRILIOS
skoda