Υβριδική CT6 ετοιμάζει η Cadillac.

Υβριδική CT6 ετοιμάζει η Cadillac.

Υβριδική Cadillac CT6

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2015)

Υβριδική CT6 ετοιμάζει η Cadillac, με 340 άλογα και ροπή 586 Nm, η οποία υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις.

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Σανγκάης, η Αμερικανική εταιρεία ότι θα διαθέσει το καινούργιο της μεγαλομεσαίο sedan με μια υβριδική έκδοση, η οποία θα έχει δυνατότητα φόρτισης από πρίζα. 
Ο θερμικός κινητήρας είναι ένας δίλιτρος βενζίνης turbo, ο οποίος συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και με ένα εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης με τρεις σχέσεις. Οι μπαταρίες του οχήματος έχουν χωρητικότητα 18,4 kWh και θα εγγυώνται σημαντική ηλεκτρική αυτονομία και εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. 
Η συνδυασμένη ισχύς του αυτοκινήτου είναι 340 ίπποι και η ροπή τεράστια με την συνδρομή των ηλεκτροκινητήρων στα 586 Nm. Το αυτοκίνητο όπως όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικά, διαθέτει φυσικά αναγεννητική πέδηση η οποία όμως είναι βελτιστοποιημένη για μέγιστη ανάκτηση ενέργειας. 
Το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρηθεί το βάρος σε λογικά επίπεδα, κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο αφού το αυτοκίνητο έχει τρεις κινητήρες και μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες. Πάντως το πλήρως αλουμινένιο πλαίσιο που διαθέτει η CT6, θα βοηθήσει αρκετά σε αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center