Το επόμενο Nissan GT-R αναμένεται να λανσαριστεί το 2015, ενσωματώνοντας νέες, «πράσινες» τεχνολογίες, κατά τον επικεφαλής της φίρμας, Andy Palmer. (εδώ εικονίζεται το υπάρχον μοντέλο GT-R).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επόμενο Nissan GT-R αναμένεται να λανσαριστεί το 2015, ενσωματώνοντας νέες, «πράσινες» τεχνολογίες, κατά τον επικεφαλής της φίρμας, Andy Palmer. (εδώ εικονίζεται το υπάρχον μοντέλο GT-R).

Υβριδική η επόμενη γενιά του Nissan GT-R

4.497 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2013)

Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη, το νέο Nissan GT-R θα υιοθετεί προηγμένη υβριδική τεχνολογία και θα λανσαριστεί το 2015, ενώ το επερχόμενο GT-R Nismo θα ντεμπουτάρει σε λίγες μέρες.

Ο Andy Palmer, επικεφαλής της ιαπωνικής μάρκας, σε συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στο επόμενο GT-R, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2015, ενσωματώνοντας νέες, εξελιγμένες τεχνολογίες. Πιο συγκεκριμένα, η νέα γενιά του μοντέλου θα διαθέτει υβριδικό κινητήριο σύνολο για να «μειώσει την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2». Μάλιστα, πάντα κατά τον Palmer, οι μηχανικοί της Nissan εργάζονται «πυρετωδώς» πάνω στον τομέα αυτό, ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμοι. Εξάλλου, προγενέστερες πληροφορίες επεσήμαιναν ότι η ομάδα Williams F1 θα «δανείσει» το σύστημα KERS, μαζί με ένα ολοκληρωμένο πακέτο αεροδυναμικής αναβάθμισης, ώστε να χρησιμοποιηθούν στο επόμενης γενιάς GT-R.Από την άλλη, το νέο Nissan GT-R Nismo, το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, είναι περισσότερο «συμβατικό», ως προς τις αλλαγές που έχει δεχθεί, σε σχέση με το επόμενης γενιάς GT-R, όπως υποστήριξε ο Palmer. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της Nissan έχουν επικεντρωθεί στις επιδόσεις του εν λόγω supercar, καθώς θέλουν να «αποδείξουν» τα 2 δλ., που θεωρητικά χρειάζεται για να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα. Επιπλέον, έχουν «κλείσει» τέσσερις οδηγούς αγώνων για να πιλοτάρουν το μοντέλο στο διάσημο Ring (Nurburgring), με επικρατέστερο τον Sebastien Buemi, αφού, κατά τον Palmer, είναι ο γρηγορότερος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto