Οι άνθρωποι της Skoda συζητούν το ενδεχόμενο να προσφέρουν μία ισχυρή έκδοση στο νέο μοντέλο.

Υβριδικό το Skoda Scala RS;

4.706 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2019)

Πολλές πιθανότητες να αποκτήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, έχει το Skoda Scala RS, σε περίπτωση που η μάρκα αποφασίσει να βάλει στη γραμμή παραγωγής το μοντέλο.

Έχει περάσει λίγος καιρός από την ημέρα που η Skoda αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το νέο Scala, ώστε να ριχτεί στη μάχη στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων απέναντι στα VW Golf, Ford Focus, Ηοnda Civic κ.α.

Τα περισσότερα μοντέλα που θα κληθεί να ανταγωνιστεί το Scala έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι ότι στην κορυφή της γκάμας τους έχουν μία ή και περισσότερες εκδόσεις υψηλών επιδόσεων, που απευθύνονται σε ένα κοινό που αναζητεί στο αυτοκίνητό του μεγαλύτερη ισχύ και πιο σπορ χαρακτηριστικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδηγική συμπεριφορά.
 
Έτσι από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Skoda συζητούν το ενδεχόμενο να προσφέρουν μία τέτοια έκδοση στο νέο τους μοντέλο, το οποίο όταν και αν φτάσει θα μπορούσε να μοιάζει με το σχέδιο το οποίο προβάλουμε λίγο παραπάνω.
 
Σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης που θα υιοθετήσει το νέο μοντέλο, αυτό δεν αποκλείεται να είναι υβριδικό, προκειμένου να διατηρηθούν σε χαμηλό επίπεδο οι εκπομπές ρύπων. Μάλιστα πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να είναι δάνειο από το Vision RS που έπαιρνε ισχύ από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενο από τον 1,5 λίτρων TSI και δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ιπποδύναμης 245 ίππων.
 
Πλέον αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η απόφαση της Skoda να κατασκευάσει το εν λόγω μοντέλο. Εσείς θεωρείτε πως πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο;

LEASING APRILIOS
skoda