To Le Fil rouge concept της Hyundai.

Yβριδικό το halo car της Ηyundai;

1.798 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

Υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας επιβεβαίωσε τον ερχομό του μοντέλου και αποκάλυψε κάποια πρώτα στοιχεία.

Kάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με το halo car που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Hyundai ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες μέσα και από δηλώσεις στελεχών της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές γύρω από στρατόπεδο της Ηyundai, η ισχύς του εν λόγω μοντέλου θα πηγάζει από έναν 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στο πίσω άξονα με την συνολική ιπποδύναμη να υπολογίζεται πως θα ξεπερνά ακόμα και τα 500 άλογα.
 
Ο Gyoo-Heon Choi, αντιπρόεδρος του Ν τμήματος της Hyundai τόνισε: «H κατασκευή ενός halo αυτοκινήτου παραμένει στα πλάνα μας. Δεν θα έρθει σύντομα αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα. Εξετάζουμε τις επιλογές μας στον τομέα των κινητήριων συνόλων, τον τύπο του οχήματος που θα λανσάρουμε αλλά και το πότε θα γίνει αυτό. Το παραδοσιακό σύστημα τετρακίνησης είναι μια επιλογή αλλά η τεχνολογία αυτή είναι παλιά. Θα προτιμούσα μια εμπροσθιοκίνητη υβριδική πλατφόρμα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ πίσω.»

Πληροφορίες για τον τύπο αμαξώματος που θα προτιμήσει η μάρκα δεν υπάρχουν, ωστόσο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα πρόκειται είτε για ένα διθυρο coupe είτε ένα 4θυρο σεντάν σαν το Kia Stinger.

LEASING APRILIOS
skoda