• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Yellow Pages: Αγοράζω Ελαστικά!

Διαβάστηκε από 10453 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2019
 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αποφασίσετε ποια ελαστικά κάνουν για το δικό σας αυτοκίνητο και πόσα χρήματα μπορείτε να γλιτώσετε με μία καλή επιλογή. Όλη η αγορά μπροστά στα μάτια σας!

Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες αιτήματα από αναγνώστες (και συνεργάτες). Τα περισσότερα για προιόντα αυτοκινήτου (και ιδιαίτερα Ελαστικά). «Ρε παιδιά εκεί στο AutoΤρίτη»: Ποια να πάρω; Ποια μου κάνουν; Ποιοι τα φέρνουν; Υπάρχουν μόνον 3-4 γνωστές εταιρείες ή έχω και άλλες εναλλακτικές; Ποια αξίζουν τα λεφτά τους; Και άλλα πολλά ερωτήματα. Ήρθε λοιπόν η ώρα. Yellow Pages by Auto Τρίτη!

Ξεκινάμε με το αφιέρωμα αυτού του μήνα. Ζητήσαμε από ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες ελαστικών, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, 8 δικές τους top προτάσεις. Στις προτάσεις τους ζητήσαμε να υπάρχει μία αναλογία θερινών, χειμερινών και 4 εποχών ελαστικών.

Έτσι, δημιουργήσαμε έναν ΝΕΟ χρήσιμο οδηγό αγοράς Ελαστικών - Yellow Pages (κίτρινες σελίδες) του AutoΤρίτη. Οργανωμένο ανά αντιπροσωπεία. Ταξινομημένο με όλα τα χρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αποφασίσετε. Φυσικά και με τιμές (ενδεικτικές, καθώς έπρεπε να εστιάσουμε σε μία διάσταση από τη συνολική διαθέσιμη γκάμα ανά ελαστικό ή να κάνουμε έρευνα αγοράς στις περιπτώσεις που οι αντιπροσωπείες, για να μη δημιουργήσουν σύγχυση εξαιτίας των σημαντικών διαφορών που συχνά υπάρχουν στις  διαφορετικές διαστάσεις οι οποίες προσφέρονται στην αγορά, δεν έδωσαν).

Μα δεν μείναμε μόνο σε αυτό. Δημιουργήσαμε και ένα ΝΕΟ site ειδικά για Ελαστικά!  Ένα site στο οποίο χιλιάδες αναγνώστες (από το 1.500.000 που επισκέπτονται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ το autotriti.gr) θα μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που περιγράψαμε πιο πάνω.
  • Νέα της αγοράς των Ελαστικών
  • Παρουσιάσεις
  • Best Sellers μοντέλα (από κάθε μάρκα)
  • Δοκιμές
  • Προτάσεις & Προσφορές της αγοράς
  • “Ψαχτήρι” (μηχανή αναζήτησης προιόντων με τιμές) και φυσικά
  • Yellow Pages
Κάθε μήνα, φυσικά ΜΟΝΟ στο AutoΤρίτη!

Ξέρετε ότι...
  1. Με βάση διεθνείς έρευνες το 75% του κοινού (ενήλικες υποψήφιοι αγοραστές) χρησιμοποιεί για την έρευνα αγοράς του τις Yellow Pages (κίτρινες σελίδες) του τομέα προιόντων της αγοράς που το ενδιαφέρει.
  2. Επίσης, οι ίδιες έρευνες αναφέρουν, πως ένας μεγάλος αριθμός χρηστών (αυτών των χρήσιμων-πληροφοριακών σελίδων) δεν είχε κατά νου την εταιρεία (ή τα προιόντα της) όταν ξεκίνησαν την αναζήτησή τους σε κίτρινες σελίδες σε έντυπο ή ηλεκτρονικό περιβάλλον (διαδίκτυο).
Δείτε, πατώντας ένα κλικ στην «Επόμενη σελίδα», το νέο site του autotriti.gr ειδικά για τα ελαστικά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ