Μία Ferrari F12 TdF με την υπογραφή του Sebastian Vettel βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Το μοντέλο αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συλλέκτες ανά τον κόσμο.

Η ιταλική εταιρεία έχει κατασκευάσει μόλις 799 μονάδες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

H Ferrari έχει πάνω της την υπογραφή του Sebastian Vettel.

Υπογεγραμμένη Ferrari F12 TdF στο σφυρί

3.441 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Μία Ferrari F12 TdF με την υπογραφή του Sebastian Vettel βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Μία Ferrari F12 TdF αναμένεται να βρεθεί κάτω από το σφυρί. Το νέο αυτό από μόνο του αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συλλέκτες ανά τον κόσμο καθώς μιλάμε για ένα σπάνιο μοντέλο (ακόμα και στην ονομασία της), ωστόσο η συγκεκριμένη μονάδα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς έχει πάνω της την υπογραφή του Sebastian Vettel.
 
Αν και η Ferrari είναι γνωστό πως προτιμά να δίνει στα μοντέλα της, ονομασίες από διάφορα μέρη της Ιταλίας (Fiorano, Maranello, Modena, Portofino), στο συγκεκριμένο μοντέλο επέλεξε την ονομασία F12 TdF, με τα αρχικά TdF να παραπέμπουν στον αγώνα Tour de France, τον οποίο και είχε κατακτήσει ένα άλλο μοντέλο της μάρκας, η Ferrari 250, μεταξύ του 1956 έως και το 1964.
Η ιταλική εταιρεία έχει κατασκευάσει μόλις 799 μονάδες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και μία από αυτές θα βρεθεί προς πώληση τον επόμενο μήνα από τον οίκο Mecum, έχοντας μάλιστα την υπογραφή του Γερμανού οδηγού της Formula 1, της ιταλικής ομάδας, Sebastian Vettel.
 
Η συγκεκριμένη μονάδα έχει διανύσει μόλις 1.862 χιλιόμετρα και για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε πως η F12 TdF, η οποία αποτελεί μια εκδοχή της F12 Berlinetta κατασκευασμένη με έμφαση στην πίστα, παίρνει ισχύ από έναν  12κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος προσφέρει στο μοντέλο 769 ίππους, που δίνουν τη δυνατότητα να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα.
 
Σύμφωνα με τον οίκο το ιταλικό αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος, ενώ τέλος να σημειωθεί πως με τις μέχρι τώρα πωλήσεις άλλων F12 TdF, η τιμή της αναμένεται να κυμανθεί κοντά στις 800.000 ευρώ!!

Hyundai
vw