Ο Ιταλός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Alex Zanardi.

Ο Ιταλός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Alex Zanardi.

Zanardi:Ο Bottas δεν είναι Rosberg

2.961 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2017)

Ο Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Alex Zanardi τοποθετήθηκε σχετικά με τη διαμάχη των Hamilton και Bottas, υποστηρίζοντας πως ο Rosberg διέθετε κάτι παραπάνω από τον Φινλανδό.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από τη στιγμή της μετακόμισης του Valtteri Bottas στην ομάδα της Mercedes, οι φήμες γύρω από το όνομά του και την πορεία που θα διαγράψει δίνουν και παίρνουν. Για την ακρίβεια, έχει γεννηθεί μια άτυπη κόντρα μεταξύ του Φινλανδού και του Lewis Hamilton, ο οποίος θα διεκδικήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του.
Ο Alex Zanardi πήρε θέση επί του θέματος και δήλωσε πως ο πρώην πιλότος της Williams είναι ικανός, φιλόδοξος και μπορεί να πετύχει, αλλά δεν είναι ο Nico Rosberg. Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ο Lewis Hamilton βρίσκεται ένα επίπεδο παραπάνω, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους οδηγούς της Formula 1.

Συνέχισε τις δηλώσεις λέγοντας : «Ο Ρόσμπεργκ κατάφερε να τον νικήσει. Ο Μπότας είναι πολύ καλός οδηγός, αλλά δεν είναι ο Νίκο», ανέφερε ο Ιταλός, ο οποίος βλέπει περισσότερες πιθανότητες για τη Red Bull να ακολουθήσει και πάλι τη Mercedes, παρά για τη Ferrari, που ακόμη αναζητεί τον δρόμο της επιστροφής στην κορυφή.
Κλείνοντας πρόσθεσε «Πίσω από τον Λιούις βλέπω καλύτερες πιθανότητες για τη Red Bull παρά για τη Ferrari. Εμπιστεύομαι πολύ τον Ντάνιελ Ρικιάρντο και πάνω από όλα τον Μαξ Φερστάπεν», πρόσθεσε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center