Πώς λειτουργεί το FordPass;

Πώς λειτουργεί το FordPass;

3.927 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρεται δωρεάν, είναι συμβατή με όλα τα smartphones και σου επιτρέπει κάθε στιγμή της ημέρας να δεις τι «παίζει» με το αυτοκίνητό σου. Η προηγμένη εφαρμογή FordPass «ξεκλειδώνει» την έξυπνη πλευρά κάθε οχήματος από την… άνεση του σπιτιού σου.

Για ό,τι ζητάς, υπάρχει το FordPass

Συμβαδίζοντας με το κλίμα της νέας digital εποχής η Ford φροντίζει να κάνει την καθημερινότητα των κατόχων Ford ακόμη πιο εύκολη. Ναι, η εταιρεία με το οβάλ σχήμα δεν φημίζεται μόνο για τα fun-to-drive μοντέλα της, καθώς λανσάροντας την προηγμένη εφαρμογή FordPass δίνει πρόσβαση σε μία σειρά από σύγχρονες και απαραίτητες ψηφιακές υπηρεσίες. Ποιο είναι, όμως, το βασικό κέρδος από το συγκεκριμένο application;
 
Μέσω της εφαρμογής, οιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο, μπορεί ο ιδιοκτήτης ενός Ford να συνδεθεί με αυτοκίνητό του, απολαμβάνοντας χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες. Απλά και μόνο από την παλάμη του χεριού του, δηλαδή εξασφαλίζεται αδιάλειπτη πρόσβαση σε δεδομένα του οχήματος, συνεχής ενημέρωση, αλλά και έλεγχος μιας σειράς σημαντικών λειτουργιών. Μάλιστα, διευκολύνει αρκετά οδηγούς Plug-in υβριδικών (π.χ. Ford Kuga) ή αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων (Ford Mustang Mach-E). Στην περίπτωσή τους ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ώρα έναρξης φόρτισης για επωφεληθεί από τις χαμηλότερες χρεώσεις του νυχτερινού τιμολογίου, να προγραμματίσει ένα ταξίδι με βάση τους διαθέσιμους φορτιστές και την επάρκεια της μπαταρίας, καθώς και να προκλιματίσει το αυτοκίνητο για την βέλτιστη κατάστασή του πριν την εκκίνηση.
 
Πάμε να δούμε, όμως, τον τρόπο λειτουργίας του FordPass, ανάλογα και με την υπηρεσία που έχουμε επιλέξει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda