Προ κρίσης τιμές κιλοβατώρας στο ρεύμα το Δεκέμβριο. Δες τις τιμές του μήνα. Ποιες είναι οι φθηνότερες τιμές και ποιες οι ακριβότερες.

Προ κρίσης τιμές κιλοβατώρας στο ρεύμα το Δεκέμβριο. Δες τις τιμές του μήνα. Ποιες είναι οι φθηνότερες τιμές και ποιες οι ακριβότερες.

Ρεύμα: Φθηνότερες & ακριβότερες χρεώσεις για το Δεκέμβριο

2.748 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2022)

Πακέτα που ξεκινούν από 6 cents/kWh ως 18 cents. Φθηνότερη με 6 cents η Elin. Στο Τop 3 καλύτερων τιμών βρίσκονται και οι φυσικό αέριο Ελλάδος και NRG. Ακριβότερες μεταξύ όλων των παρόχων, με 18 cents οι Volton και Volterra.

Φθηνότερες τιμές στο ρεύμα από 4-28%, συγκριτικά με Νοέμβριο

Νέα πτώση στις χρεώσεις του ρεύματος θα δουν στο λογαριασμό τους, οι καταναλωτές μετά από τις τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι για το Δεκέμβριο. Οι τιμές αυτές βρίσκονται πλέον στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο που είχαν σημειώσει limit up! Η πτώση σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εντυπωσιακή φθάνοντας και το 28%!

Προ κρίσης τιμές κιλοβατώρας στο ρεύμα το Δεκέμβριο!

  • ακέτα που ξεκινούν από 6 cents/kWh
  • Στα 6 cents η Elin, στα 18 η Volterra
  • Οι πάροχοι με τις 3 φθηνότερες & τις 3 ακριβότερες τιμές του μήνα
  • Μην ξεχνάμε το... μελλοντικό λογαριασμό (0,22 ευρώ επιδότηση)

Φθηνότερες από το Νοέμβριο οι τιμές Δεκεμβρίου στο ρεύμα!

Oι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσαν τις τιμές που προσφέρουν στους καταναλωτές για το Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τιμολόγια είναι φθηνότερα από από 4-28% συγκριτικά με αυτά του Νοεμβρίου. Συγκεντρώσαμε τα φθηνότερα πακέτα ρεύματος από όλους τους παρόχους. Πάμε να τα δούμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα φθηνότερα πακέτα ρεύματος για το Δεκέμβριο ανά πάροχο

  • Η ΔΕΗ στο Γ1 Οικιακό προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,38 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,16 ευρώ και το πάγιο στα 3,5 ευρώ.
  • Η Protergia στο Οικιακό MVPPLUS προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,37 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,15 ευρώ και το πάγιο στα 5 ευρώ.
  • Ο Ήρων στο Protect 4 Home προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,37 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,15 ευρώ και το πάγιο στα 3 ευρώ.
  • Η Elpedison στο Electricity Home Day προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,35 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,13 ευρώ. Δεν έχει πάγιο.
  • Η NRG στο nrg prime προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,32 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,10 ευρώ και το πάγιο στα 5 ευρώ.
  • Η Watt + Volt στο zero+ προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,39 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,17 ευρώ. Δεν έχει πάγιο.
  • Η Φυσικό Αέριο Ελλάδας στο Ρεύμα Οικιακό MAXI Free Basic προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,32 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,10 ευρώ και το πάγιο στα 5 ευρώ.
  • Η Volterra σε όλα τα πακέτα της προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,40 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,18 ευρώ και το πάγιο στα 4,5 ευρώ.
  • Η Zenith στο Power Home Basic προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,34 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,12 ευρώ και το πάγιο στα 4,5 ευρώ.
  • Η Volton στο Volton Home προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,40 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,18 ευρώ και το πάγιο στα 5 ευρώ.
  • H Elin στο Power On! Home Comfort προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,28 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,06 ευρώ και το πάγιο στα 4,9 ευρώ.
  • H We Energy στο We Blue Home προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,36 ευρώ. Με την επιδότηση (0,22 ευρώ) η τελική τιμή είναι στα 0,14 ευρώ και το πάγιο στα 2,75 ευρώ.

Κάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Το 4green (του autotriti.gr), κάθε μήνα - όλο το μήνα σας ενημερώνει με ειδικά άρθρα (συγκριτικά) για τις καλύτερες προσφορές, τα καλύτερα πακέτα σύνδεσης, τις καλύτερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των παρόχων της ελληνικής αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στα 4green.gr και autotriti.gr.

Info: Oι τιμές των παρόχων αφορούν στις χρεώσεις του φθηνότερου πακέτου σύνδεσης κάθε παρόχου με βάση τις τιμές ανά kWh που ανακοινώνουν (όπως προβλέπεται) στη Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) κάθε 20 του μήνα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN