To ανανεωμένο VW Golf
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To ανανεωμένο VW Golf

10.082 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2016)

H VW παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά του Golf, προσφέροντάς του περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, αλλά και ενισχύοντας τη γκάμα των κινητήρων του με έναν νέο 1.500άρη turbo βενζινοκινητήρα.

Η ανανεωμένη γενιά του VW Golf παρουσιάζεται 4 χρόνια μετά το λανσάρισμα της 7ης γενιάς του μοντέλου, έχοντας αρχικά στο πεδίο της εμφάνισης, ένα ελαφρώς ανανεωμένο αμάξωμα, στα γνωστά πρότυπα της μάρκας. Έτσι, ξεχωρίζουμε τους «φρεσκαρισμένους» εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τα νέα LED πίσω φώτα και τα πλήρως LED εμπρόσθια, μαζί με τα νέα σχέδια ζαντών και χρώματα για το αμάξωμα. Στο εσωτερικό από την άλλη, ξεχωρίζει η προσθήκη μια νέας και πολύ μεγάλης οθόνης 9,2 ιντσών για το σύστημα infotainment, τις λειτουργίες του οποίου μπορεί κανείς να χειριστεί ακόμη και μέσω ειδικών χειρονομιών! Παράλληλα, για πρώτη φορά σε Golf έρχεται ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display, στα πρότυπα του Virtual Cockpit της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με νέους κινητήρες και συστήματα ασφαλείας
 
Στο πεδίο των κινητήρων το ανανεωμένο VW Golf μας γνωρίζει τη νέα γενιά turbo κινητήρων βενζίνης του VW Group με την ονομασία «1,5 TSI Evo» και απόδοση 130 και 150 ίππων. Τα μοτέρ αυτά διαθέτουν σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων, που τα βοηθά να επιτύχουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Αναβάθμιση υπάρχει και στο πιο σπορ VW Golf GTI με 2λιτρο turbo μοτέρ στα 230 άλογα, αλλά και στο VW Golf GTI Performance με 245 ίππους (+15 άλογα). Στα κιβώτια, η μοναδική αλλαγή αφορά στην αντικατάσταση του 6τάχυτου αυτόματου DSG από ένα νέο 7άρι αυτόματο DSG. Ενίσχυση έχουμε τέλος και στα συστήματα ασφαλείας, με νέο Σύστημα Εμπρόσθιας Πρόσκρουσης που αναγνωρίζει και πεζό, αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα Traffic Jam Assist, που μπορεί να πάρει τον έλεγχο του τιμονιού, των φρένων και της επιτάχυνσης σε ταχύτητες έως και 60 χλμ./ώρα.

Eσωτερικό: Πιο high tech διάκοσμος

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Golf αναμένεται ελαφρώς ανανεωμένο σχεδιαστικά με στοιχεία όμως που αναδεικνύουν τον high tech αέρα του και που έχουμε γνωρίσει σε άλλα μοντέλα του ομίλου. Το σύστημα infotainment για παράδειγμα, ενσωματώνει οθόνη αφής 9,5” (8” στο υπάρχον) και προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες συμβατότητας με smartphones κλπ., ενώ υπάρχει και ειδική θέση για την ασύρματη φόρτισή τους. ¶λλο στοιχείο εκσυγχρονισμού αποτελεί ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display, στα πρότυπα του Virtual Cockpit της Audi, των 12,3 ιντσών που προσφέρεται προαιρετικά. Η ποιότητα αναμένεται να βρίσκεται στα ήδη πολύ καλά επίπεδα και της υπάρχουσας γενιάς του, με το ανάλογο φινίρισμα και συναρμολόγηση. Όπως είναι φυσικό και στον τομέα των χώρων δεν θα υπάρχουν αλλαγές, καλύπτοντας άνετα τις μεταφορικές ανάγκες 4 επιβατών και των αποσκευών τους.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center