Το όχημα αυτό ονομάστηκε E-Class  All-Terrain 4x4² με εμπνευστή και δημιουργό τον Jurgen Eberle.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το όχημα αυτό ονομάστηκε E-Class All-Terrain 4x4² με εμπνευστή και δημιουργό τον Jurgen Eberle.

Aγρια ομορφιά η E-Class All-Terrain 4x4² (vid)

6.146 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Στο παρελθόν έχουμε δει κατά διαστήματα τη Mercedes να δημιουργεί κάποια ιδιαίτερα εκτός δρόμου οχήματα. Έτσι μετά το G63 6x6 και το G500 4x4² και χάρη σε έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο μηχανικό της εταιρείας, ένα άλλο όχημα έχει προστεθεί στην συγκεκριμένη οικογένεια.

Το όχημα αυτό ονομάστηκε E-Class  All-Terrain 4x4² με εμπνευστή και δημιουργό τον Jurgen Eberle, ο οποίος κατασκεύασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όταν παρέλαβε τη E-Class All-Terrain, της οποίας θέλησε να δώσει μια πιο άγρια όψη, αλλά και την ικανότητα να κινείται με άνεση σε διαδρομές εκτός δρόμου.

Η ισχύς για το All-Terrain 4x4² της E-Class προέρχεται από ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,5 λίτρων που παρέχει 328 ίππους .

Η ισχύς για το All-Terrain 4x4² της E-Class προέρχεται από ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,5 λίτρων που παρέχει 328 ίππους .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι πιο σημαντικές μετατροπές που αναφέρονται είναι ένα νέο ζευγάρι αξόνων, που ψηλώνει το αυτοκίνητο, κάνοντάς το να απέχει από το έδαφος κατά 16 ίντσες, όπως και νέα ελαστικά 31 ιντσών.
 
Η ισχύς για το All-Terrain 4x4² της E-Class προέρχεται από ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,5 λίτρων που παρέχει 328 ίππους κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να «σκαρφαλώνει» σε δύσβατα σημεία, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο όχημα σε αντίθεση με τα προηγούμενα δεν φέρει στο κιβώτιο των ταχυτήτων την επιλογή λειτουργίας με κοντές σχέσεις.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως βρετανικά μέσα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η εταιρεία να ανάψει το «πράσινο φως», ώστε να κατασκευαστεί ένας περιορισμένος αριθμός μονάδων.  

Δείτε το βίντεο
        
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center