3 φωτογραφίες »

H Ηuayra Ιmola.

Έρχεται η Pagani Huayra R

1.654 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2020)

Ολοκαίνουριος θα είναι ο ατμοσφαιρικός κινητήρας που θα βρεθεί στο μηχανοστάσιο της Ηuayra R, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η απόδοσή του.


H Pagani της Ηuayra αποκαλύφθηκε πριν από σχεδόν 10 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2011 και μέχρι σήμερα, το 2020, έχει λάβει μια σειρά από εκδόσεις, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα της θρυλικής Zonda.

Πλέον,  φαίνεται πως η Pagani ετοιμάζεται να λανσάρει άλλη μια έκδοση του μοντέλου που λέγεται πως θα είναι η πιο ισχυρή από όλες τις άλλες και ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια της Zonda R που είχε κάνει ντεμπούτο το 2007.

Την επίσημη ανακοίνωση για αυτό το γεγονός την έκανε ο ίδιος ο Horacio Paganio σε μια διαδικτυακή συνδιάσκεψη για σχεδιαστές Αυτοκινήτων, κάνοντας λόγο πως στις 12 Νοεμβρίου, θα αποκαλυφθεί «η γέννηση της Huayra R». To ιταλικό υπερ-αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με έναν ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ούτε η ιπποδύναμή του, ούτε εάν το μοτέρ αυτό είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της φίρμας με το τμήμα AMG της Mercedes.

Σαν διάδοχος της Zonda R, η Huayra R θα είναι ένα πιστάδικο αυτοκίνητο με βάρος κοντά στον 1 τόνο. Όσον αφορά στην ισχύ, η έλλειψη turbo πιθανότατα σημαίνει πως η ιπποδύναμη δεν θα είναι μεγαλύτερη των 830 ίππων, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green