Η γνήσια φροντίδα Hyundai στη συντήρησή, στα ανταλλακτικά και στα αξεσουάρ, κάνει τη διαφορά.

Hyundai 100% σημαίνει διαφορά ΚΑΙ στις λεπτομέρειες

10482 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τα πιο σημαντικά μέχρι και τις λεπτομέρειες, τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Hyundai είναι ο «άσσος στο μανίκι», που θα σας χαρίσει την παρτίδα και θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα.

Επιλέγετε Hyundai γιατί γνωρίζετε ότι το όνομα αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αξιοπιστίας, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε στις έρευνες και τις σφυγμομετρήσεις των κατόχων, εκεί όπου η μάρκα πλασάρεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις επί σειρά ετών!

Και πως καταλήγει στο βάθρο συνεχώς η Hyundai; Με ρόστερ «πρωταθλητών», φτιαγμένο από έμπειρους, εξειδικευμένους στα αυτοκίνητα της Hyundai μηχανικούς και τεχνίτες. Γιατί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai απολαμβάνετε στο 100% την ποιότητα Hyundai για όλα τα χρόνια που θα έχετε το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να του παρέχετε τη γνήσια φροντίδα Hyundai στη συντήρησή, στα ανταλλακτικά και στα αξεσουάρ, γιατί ακόμα και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά… λεπτομέρειες που θα δούμε παρακάτω και θα τρίβετε τα μάτια σας με το πόσο ρόλο μπορεί να παίζουν στην καθημερινότητα.

Όλα αυτά σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και το προσωπικό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μπαταρίες με την καλύτερη εγγύηση της αγοράς (3 έτη) 

Η μπαταρία είναι ίσως από τα πιο νευραλγικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας, πόσο μάλλον στα σύγχρονα μοντέλα με τα συστήματα Start/Stop και τα πλούσια τεχνολογικά συστήματα που την αναγκάζουν σε υπερωρίες. Επίσης, ένας από τους συνηθέστερους λόγους ακινητοποίησης του. Και επειδή όταν μένεις από μπαταρία χαλάει όλο σου το πρόγραμμα, μαζί με τη διάθεσή σου, αξίζει να εμπιστευθείτε τις γνήσιες μπαταρίες της Hyundai.

Επειδή όταν μένεις από μπαταρία χαλάει όλο σου το πρόγραμμα, μαζί με τη διάθεσή σου, αξίζει να εμπιστευθείτε τις γνήσιες μπαταρίες της Hyundai.

Οι γνήσιες μπαταρίες Hyundai, είτε είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) είτε οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα και έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης, για να διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του Hyundai σας, για πολύ περισσότερο και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Δεν σας φτάνουν όλα αυτά; Προσθέστε ότι έχουν 3 χρόνια εγγύηση, την καλύτερη της αγοράς και θα καταλάβετε ότι με τις γνήσιες μπαταρίες Hyundai θα νιώθετε όσο σίγουρη είναι για τις μπαταρίες της η ίδια η εταιρεία.

Μην ξεχνάτε πως στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai θα ελέγξουν την μπαταρία σας και θα σας πουν νωρίτερα πότε χρειάζεται αλλαγή για να μην έχετε απρόοπτα.

Παρμπρίζ σαν να βγήκε ξανά από το εργοστάσιο 

Σε ένα σύγχρονο Hyundai, το παρμπρίζ δεν είναι απλά ένα κομμάτι γυαλί! Είναι κρίσιμο εξάρτημα σημαντικών συστημάτων άνεσης και ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα παρμπρίζ της Hyundai σχεδιάζονται και ελέγχονται με πολύ υψηλές προδιαγραφές. Κορυφαία ποιότητα υλικών, αεροδυναμικός σχεδιασμός και ακρίβεια στην τοποθέτηση από τους experts του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai συμβάλλουν στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και στην προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου από την εξωτερική θερμοκρασία και την ακτινοβολία UVA και UVB. Σας φαίνονται υπερβολές ή λεπτομέρειες όλα αυτά;

 

Τα παρμπρίζ της Hyundai σχεδιάζονται και ελέγχονται με πολύ υψηλές προδιαγραφές. Κορυφαία ποιότητα υλικών, αεροδυναμικός σχεδιασμός και ακρίβεια στην τοποθέτηση από τους experts του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai

Ξέρετε ότι το γνήσιο παρμπρίζ Hyundai είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει τη σωστή λειτουργία απαραίτητων και εξαιρετικά χρήσιμων συστημάτων όπως της Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης, της Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας, της Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας και της Αναγνώρισης Ορίων Ταχύτητας; Επιπλέον, έχει τις σωστές προδιαγραφές για τους αισθητήρες βροχής για την αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και τους αισθητήρες φωτισμού για τα αυτόματα φώτα, αλλά και για το Head Up Display.


Με γνήσια πατάκια γλιτώνεις ζημιές & «παγίδες» 

Τα πατάκια είναι ένα από τα εξαρτήματα της καμπίνας που δέχεται καθημερινά καταπόνηση με πίεση και τριβή από τα παπούτσια μας. Συν πετραδάκια, χώμα και άμμο, ή ακόμη λάσπη και νερό! Τα ποιοτικά και ανθεκτικά στον χρόνο γνήσια πατάκια της Hyundai εφαρμόζουν τέλεια στο αυτοκίνητό σας και δεν έχετε τον φόβο να ξεφτίσουν ή να τρυπήσουν, όπως τα χαμηλής ποιότητας πατάκια του εμπορίου. Έτσι εκτός από το ότι προστατεύετε την μοκέτα του πατώματος στο αυτοκίνητό σας που είναι πολύ δύσκολο και κοστοβόρο να αλλαχθεί, παράλληλα, γλιτώνετε από τις… παγίδες που κρύβουν τα β' κατηγορίας πατάκια που μπορεί να φύγουν από την θέση τους και να μπλεχτούν ανάμεσα στα πεντάλ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οδική σας ασφάλεια, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μην ξεχνάτε ότι το πατάκι του οδηγού είναι συχνή αιτία για ζημιά στο σύστημα μετάδοσης, αφού τα πατάκια «από το σωρό» φεύγουν εύκολα από την σωστή θέση τους και πηγαίνουν κάτω από τα πεντάλ. Έτσι, το πεντάλ του συμπλέκτη δεν «τερματίζει» για να γίνει πλήρης αποσύμπλεξη στο κιβώτιο και έτσι η ζημιά δεν αργεί να γίνει.

Έπειτα, είναι και το θέμα του πρεστίζ. Τα γνήσια πατάκια της Hyundai έχουν το λογότυπο του αυτοκινήτου σας, ταιριάζουν γάντι στο δάπεδό του, έχουν αντιολισθητικό πάτο, ενώ τα μπροστινά έχουν και γερές οπές για να σταθεροποιούνται στα σχετικά γατζάκια κάτω από τα καθίσματα. Οπότε έχετε 3 σε 1: ασφάλεια, εμφάνιση και προστασία της μοκέτας!

Όλα αυτά σε 3 λύσεις για γνήσια πατάκια Hyundai ανάλογα με το βαλάντιο και τα γούστα σας:

Στάνταρ: Για όσους θέλουν καλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος. Κατασκευάζονται από νήμα πολυπροπυλενίου (PP needle felt) και έχουν τσόχινη υφή. Αν και οικονομική επιλογή, το βάρος τους είναι 650 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο (ένα συνηθισμένο φθηνό πατάκι φτάνει το πολύ τα 300 με 400 γραμμάρια). Το πατάκι του οδηγού έχει επιπρόσθετο μαξιλαράκι στο σημείο που ακουμπούν οι αστράγαλοι κι έχει ραμμένο ύφασμα με το λογότυπο του μοντέλου.

Τα στάνταρ πατάκια της Hyundai κατασκευάζονται από νήμα πολυπροπυλενίου (PP needle felt) και έχουν τσόχινη υφή.

Βελούδινα: Για όσους επιθυμούν τη μέγιστη πολυτέλεια. Εξαιρετικά ανθεκτικά, κατασκευάζονται από νήμα πολυαμιδίου (PA velour) με βάρος 600 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Έχουν απαλή, βελούδινη υφή και προσφέρουν ένα απολαυστικό, μαλακό πάτημα. Το λογότυπο του μοντέλου είναι απευθείας κεντημένο στα δυο μπροστινά.

Τα βελούδινα πατάκια της Hyundai έχουν απαλή, βελούδινη υφή και προσφέρουν ένα απολαυστικό, μαλακό πάτημα. Το λογότυπο του μοντέλου είναι απευθείας κεντημένο στα δυο μπροστινά.

Παντός καιρού: Για όσους κάνουν σκληρή χρήση και αναζητούν την πρακτικότητα. Κατασκευάζονται από θερμοσκληρυνόμενο ελαστομερές (TSE) και έχουν λαστιχένια υφή. Πολύ υψηλής αντοχής, αδιάβροχα, ξεπλένονται πανεύκολα από οποιαδήποτε βρομιά και στεγνώνουν γρήγορα. Στα δυο μπροστινά είναι σχεδιασμένο το λογότυπο του μοντέλου.

Τα παντός καιρού πατάκια της Hyundai είνια ολύ υψηλής αντοχής, αδιάβροχα, ξεπλένονται πανεύκολα από οποιαδήποτε βρομιά και στεγνώνουν γρήγορα.

Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Hyundai

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES