Οικονομία στην κατανάλωση

ειδησεις για CITROEN C3 AIRCROSS

Με απόσταση από το έδαφος 180 χλστ. το Citroen C3 Aircross μπορεί να υπηρετήσει με αποτελεσματικότητα και off-road διαδρομές.

Citroen C3 Aircross: Ο «βασιλιάς» της άνεσης στην κλάση των B-SUV

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Με ανάρτηση που «σιδερώνει» κάθε λακκούβα του εδάφους, καθίσματα… πολυθρόνες για να μην νιώσεις κραδασμό και με μία σειρά από πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, το Citroen C3 Aircross δίνει έναν πολυεπίπεδο χαρακτήρα στον όρο «άνεση».

Citroen: Δέσμευση τιμής για όλα τα μοντέλα της

Citroen: Δέσμευση τιμής για όλα τα μοντέλα της

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Η Citroen αφήνει στην άκρη της ανατιμήσεις και «κλειδώνει» την τιμή λιανικής για τους πελάτες που προχωρούν σε παραγγελία, μέσω του προγράμματος «Citroen Deal Now» ώστε να μην βρεθεί κανείς αντιμέτωπος με έξτρα χρεώσεις.

Πιο βελτιωμένο από ποτέ: Για αυτό ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 Aircross

Πιο βελτιωμένο από ποτέ: Για αυτό ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 Aircross

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021

Η κατηγορία των B-SUV διαθέτει έναν πολύ ισχυρό «παίκτη» που δεν κάνει περιορισμούς, αλλά προτάσσει την ποιότητά του σε όλους τους τομείς. Το πάντα comfort Citroen C3 Aircross έρχεται στην νέα έκδοσή του πιο μοντέρνο, ευχάριστο και high-tech από ποτέ.

Νέο Citroen C3 Aircross: Το πιο άνετο και ευέλικτο <br> B-SUV της αγοράς

Νέο Citroen C3 Aircross: Το πιο άνετο και ευέλικτο
B-SUV της αγοράς

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021

Το πετυχημένο μικρό SUV, Citroen C3 Aircross, βελτιώθηκε και επιστρέφει στις... επάλξεις πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Νέο μοντέρνο design, μεγαλύτερη οθόνη αφής και full τεχνολογίες με την απαραίτητη γαλλική «πινελιά» συνοδεύουν το νέο μοντέλο της Citroen.

Οι τιμές του ανανεωμένου Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα

Οι τιμές του ανανεωμένου Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Το ανανεωμένο C3 Aircross ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα έχοντας στην φαρέτρα του την «φρέσκια» πιο εκκεντρική σχεδίαση στο εμπρός μέρος, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης, οθόνη έως και 9 ιντσών και νέα χαρακτηριστικά άνεσης.

Mega Test Β-SUV: Ποιο καύσιμο συμφέρει στην πράξη;

Mega Test Β-SUV: Ποιο καύσιμο συμφέρει στην πράξη;

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021     7 σχόλια

Στο νέο ανατρεπτικό μας τεστ οικονομίας μετρήσαμε την κατανάλωση 8 B-SUV με διαφορετικό σύστημα κίνησης μεταξύ τους σε ρεαλιστικές και καθημερινές συνθήκες κίνησης. Τι κερδίζεις με μια εξηλεκτρισμένη επιλογή, πόσο γλιτώνεις επιλέγοντας μοντέλο με υβριδικό σύστημα ή μήπως η αεριοκίνηση τελικά συμφέρε

Tα Citroen SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

Tα Citroen SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και τα μοναδικά SUV της Citroen, C