Ποιο Plug-in οικογενειακό SUV; DS 7 Crossback Vs Ford Kuga Vs Volvo XC40

Πλήρες, σύγχρονο και εντυπωσιακό στην όψη και την αφή είναι το ταμπλό του DS 7 
E-Tense. Oι συνδυασμοί από τις λίστες υλικών και εξοπλισμού είναι πρακτικά ανεξάντλητη. Στάνταρ ο ψηφιακός πίνακας οργά

Πλήρες, σύγχρονο και εντυπωσιακό στην όψη και την αφή είναι το ταμπλό του DS 7 E-Tense. Oι συνδυασμοί από τις λίστες υλικών και εξοπλισμού είναι πρακτικά ανεξάντλητη. Στάνταρ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής των 12 ιντσών.

Το ποιοτικό, εργονομικό και πρακτικό εσωτερικό του Kuga PHEV δε διαφέρει ουσιαστικά από αυτό των συμβατικών εκδόσεων. Λόγω ST-Line Χ έκδοσης υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, σπορτίφ διάκοσμος και οθό

Το ποιοτικό, εργονομικό και πρακτικό εσωτερικό του Kuga PHEV δε διαφέρει ουσιαστικά από αυτό των συμβατικών εκδόσεων. Λόγω ST-Line Χ έκδοσης υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, σπορτίφ διάκοσμος και οθόνη αφής 8 ιντσών. Ο επιλογέας κίνησης είναι περιστροφικός!

Το ταμπλό του 
Volvo XC 40 Τ5 
Recharge είναι όμορφο, όσο και 
minimal. Ξεχωρίζει το μαλακό υλικό, αλλά και η μεγάλη (9 ιντσών) κάθετη οθόνη στο κέντρο του. Και εδώ υπάρχει στάνταρ ψηφιακός πίνακας

Το ταμπλό του Volvo XC 40 Τ5 Recharge είναι όμορφο, όσο και minimal. Ξεχωρίζει το μαλακό υλικό, αλλά και η μεγάλη (9 ιντσών) κάθετη οθόνη στο κέντρο του. Και εδώ υπάρχει στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι χώροι όμως δεν είναι στα επίπεδα των άλλων δυο μοντέλων.