• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  19/11/2008

Οι διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις

Διαβάστηκε από 6035 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/11/2008
Πριν λίγες ημέρες η οργανωτική επιτροπή του 56ου ράλλυ Ακρόπολις παρουσίασε τις διαδρομές που θα διανύσουν οι οδηγοί και φυσικά μαζί τους όλοι οι θεατές του 7ου σταθμού του WRC 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενταχθεί στη χάραξή του αγώνα νέες αλλά και παλιότερες, γνωστές στους φίλους του σπορ ειδικές διαδρομές.

Ημέρα 1
Ημέρα 2
Ημέρα 3
Η πρώτη ημέρα ξεκινάει από το κέντρο του αγώνα στο Λουτράκι συνεχίζοντας προς τη Θήβα και τη ειδική διαδρομή της Ευαγγελιστρίας (SS3). Αργότερα οι οδηγοί κατευθύνονται προς την Ιτέα και την Άμφισσα και επιστρέφουν μέσω Αράχοβας και Λιβαδειάς για την τελευταία ειδική της ημέρας στη Θήβα.

H δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται στη Πελοπόννησο ξεκινώντας από τις Μυκήνες και συνεχίζοντας στις ειδικές διαδρομές «Γυμνό» και «Κεφαλάρι». Οι τρεις αυτές διαδρομές θα επαναληφθούν από τους οδηγούς για ακόμη μια φορά.

Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα ξεκινάει από την ειδική του Λουτρακίου και συνεχίζει στην μεγαλύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα, αυτή των Αγίων Θεοδώρων. Ακολουθεί η 15η της Νέας Πίσιας και στη συνέχεια επαναλβάνονται οι δύο προαναφερόμενες ειδικές για άλλη μια φορά.

Αναλυτικά το ωράριο του αγώνα στο www.acropolisrally.gr.


περισσότερα »

WRC - Τελευταία νέα