To Opel Corsa του 2007 με τον παλιό κινητήρα 1,4 αποδεικνύεται σχετικά βενζινοβόρο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Opel Corsa του 2007 με τον παλιό κινητήρα 1,4 αποδεικνύεται σχετικά βενζινοβόρο.

6 δημοφιλή γερμανικά μεταχειρισμένα

64.723 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2012)

Με κύριο στοιχείο την πολύ καλή τους ποιότητα, τα γερμανικά μοντέλα αποτελούν αρκετά δελεαστικές προτάσεις και ως μεταχειρισμένα. Ας δούμε λοιπόν, τα δημοφιλέστερα από αυτά.

Κακά τα ψέματα, οι εποχές είναι δύσκολες και σίγουρα η απόκτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όσο ήταν κάποτε. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα βάφουμε μαύρα, καθώς υπάρχει και η αγορά του μεταχειρισμένου, που μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες, στοχευμένα και χωρίς ουσιαστικές υποχωρήσεις από την πλευρά του αγοραστή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό, τα μοντέλα των γερμανικών εταιριών βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις του δυνητικού κοινού. Όχι μόνο τα μεγάλα αυτοκίνητα, που πλέον προσφέρονται και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, αλλά και τα μικρά, που μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα και οικονομικότερα τις καθημερινές ανάγκες ενός ατόμου ή και μίας μικρής οικογένειας. 

Προτάσεις όπως τα VW Polo/ Golf, τα Opel Corsa/Astra και τα Ford Fiesta/ Focus, χαρακτηρίζονται από διαχρονική εμπορική επιτυχία, που εξασφαλίζει μία μεγάλη «δεξαμενή» διαθέσιμων αυτοκινήτων εκεί έξω για να διαλέξετε. Παράλληλα, αναφερόμενοι σε αυτοκίνητα της τελευταίας πενταετίας, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι πρόκειται για μοντέλα με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, ελάχιστα έως καθόλου μειονεκτήματα και ένα αξιοπρεπέστατο τεχνολογικό υπόβαθρο. Μήπως λοιπόν είναι η ώρα να το σκεφτείτε; Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. 

Toyota
test center