Θέλετε χρώμα στα μικρά;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θέλετε χρώμα στα μικρά;

10.417 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2016)

Βαρεθήκατε τα σοβαρά, ομοιόμορφα, μουντά μικρά αυτοκίνητα; Είσαστε έτοιμοι για να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας;

Εσείς επιμένετε ακόμη στα μαύρα αυτοκίνητα; Στα σοβαρά, μουντά χρώματα που οι Γερμανοί έκαναν ταυτόσημα του πρεστίζ και του premium; Ή μήπως είναι ώρα η μικρή κατηγορία να ξαναγίνει ευχάριστη, όμορφη και χαρούμενη, όπως αρμόζει σε αυτοκίνητα που οδηγούν ευχάριστοι, όμορφοι και χαρούμενοι οδηγοί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό που έκανε το νέο Citroen C3 να ξεχωρίσει από ότι μικρό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Είναι η νέα σχεδίαση. Και το νέο αυτή τη φορά δεν είναι μόνο στο σχήμα, είναι στην αισθητική.

Βλέπεις φάγαμε 15 χρόνια Γερμανικό premium που έκανε όλα τα αυτοκίνητα σοβαρά, σκούρα, κυριλέ και απόλυτα. Μόνο που οι τάσεις αλλάζουν και οι νέοι αγοραστές αυτή την αισθητική όχι απλά δεν την γνώρισαν ποτέ αλλά δεν την θέλουν και καθόλου. Η μεγάλη μαύρη λιμουζίνα είναι για τους περισσότερους κόκκινο πανί, μια εικόνα κύρους που πέθανε και πήρε μαζί της το παλιό, το σκουριασμένο, το ξεπερασμένο.

Οι νέες γενιές αγοραστών θέλουν τα αυτοκίνητά τους ζωντανά. Όχι μόνο τεχνολογικά, αλλά και στην αισθητική τους. Φυσικά πολύχρωμες εκδόσεις μοντέλων είχαμε και στο παρελθόν. Η Skoda έχει την πολύ πετυχημένη σειρά Monte Carlo με διχρωμίες, όμως για να βρεις άλλα μοντέλα με τέτοια χρώματα πρέπει να ανατρέξεις στους καταλόγους των κατασκευαστών της δεκαετίας του 80.

Στα μικρά έχουμε γεμίσει άσπρα, και λόγω εισαγωγέων που στοκάρουν τα εύκολα και φθηνά χρώματα, αλλά ακόμη και τα τολμηρά είναι πολύ ήπια. Τα κόκκινα έγιναν μπορντώ, τα πράσινα, κυπαρισσί, τα θαλασσιά πήραν μια μεταλλική λάμψη και όλα, αλλά όλα έμειναν με ένα μόνο χρώμα.

Η Citroen φέρνει το C3 με λίγο πολύ τα ίδια χρώματα. Όμως βάζει την πινελιά που αλλάζει τη διάθεση. Με τα πλαστικά στο πλάι, την οροφή σε άλλο χρώμα, και συνδυασμούς που έχουν έμφαση στο κέφι και όχι στο κυριλέ ή το κλασσικό, σπάει τη μονοτονία και δίνει κάτι που ο κόσμος σήμερα θέλει.

Εσείς; Το θέλετε το χρώμα στη ζωή σας; Σας αρέσει το C3 με τις κεφάτες διχρωμίες του; Ή επιμένετε σκούρος; Ή απλά μονόχρωμος; Και τελικά είναι αυτή η αισθητική αρκετή για να σας φέρει στη Citroen για το επόμενο αυτοκίνητό σας; Τι λέτε;  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto