6 φωτογραφίες »

«…Eίτε στο δρόμο είτε στο χώμα, το X-Trail ισοπέδωνε τα χιλιόμετρα εκπληκτικά. Η πανοραμική οροφή έκανε τις διαδρομές μας μέσα στα δάση ακόμα πιο ξεχωριστή».

Είπαν «ΟΧΙ» στα συνηθισμένα...

3.655 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

Τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να οδηγήσουν το Nissan X-Trail έδωσε το Auto Τρίτη στους φιλοξενούμενους του ξενώνα «Livadi Suites» στην Αράχωβα, το διάστημα από 23 έως 28 Οκτωβρίου.

Τo Nissan X-Trail, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι φιλοξενούμενοι του «Livadi Suites» στο 5νθημερο Off -road Test Drive που διοργάνωσε το Auto Τρίτη για τους αναγνώστες του. Με σύμμαχο το επιβλητικό και κορυφαίο για την κατηγορία του αυτοκίνητο της Nissan, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Αράχωβας και του Παρνασσού.


«…Με την πρώτη εικόνα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα άνετο αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους. Moυ άρεσε η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το σύστημα infotainment που βγάζουν μια premium αίσθηση».

Πιο συγκεκριμένα το διάστημα από τις 23 έως τις 28 Οκτωβρίου και μέσα από τις  4 ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές, το X-Trail έδωσε τα διαπιστευτήριά του για τις μεγάλες τους ικανότητες, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις στιγμές χαλάρωσης όσων των επέλεξαν για test drive.

«…To Χ-Τrail προσφέρει άνετη και ωραία κύλιση, ενώ τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην πέδηση η απόκριση είναι άμεση και εξαιρετική, κάτι που σε εντυπωσιάζει δεδομένου του όγκου του».
«…To Χ-Τrail προσφέρει άνετη και ωραία κύλιση, ενώ τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην πέδηση η απόκριση είναι άμεση και εξαιρετική, κάτι που σε εντυπωσιάζει δεδομένου του όγκου του».

Ας δούμε που ξεχωρίζει όμως και τι μας είπαν για το X-Trail όσοι το οδήγησαν στο Off-road test drive που διοργάνωσε το Auto Τρίτη στον όμορφο και φιλόξενο ξενώνα «Livadi Suites».
 
Nissan X-Trail
Τo Νissan X-Trail είναι το μεγάλο SUV μοντέλο της Nissan το οποίο αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του παγκοσμίως. Το X-Trail που συντρόφευσε τους φιλοξενούμενους του ξενώνα «Livadi Suites» ήταν αυτό με τον 1,7 λίτρων κινητήρα πετρελαίου Blue dCi που αποδίδει 150 ίππους και συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης «All Mode 4X4 i» το οποίο ελέγχεται μέσω περιστροφικού διακόπτη από το εσωτερικό του και προσφέρει επιπλέον και λειτουργία κλειδώματος του ποσοστού της ροπής ανάμεσα στους δυο άξονες.

«…Στο τεράστιο εσωτερικό του βολευτήκαμε άνετα 4 άτομα και μας άρεσε η δυνατότητα που προσφέρουν τα συρόμενα καθίσματα για τον κάθε επιβάτη»
 
Εσωτερικό με premium χαρακτήρα
To εσωτερικό του Nissan X-Trail προβάλλει την premium αύρα του μοντέλου, η οποία εκδηλώνεται με την ποιοτική αίσθηση των υλικών αλλά και της κατασκευής του γενικότερα. Ο διάκοσμος είναι πλούσιος και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη έκδοση Techna περιλαμβάνοντας και σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών. Οι πολλές και πρακτικές θέσεις για αντικείμενα και οι μεγάλοι του χώροι (σ.σ. το X-Trail διατίθεται προαιρετικά και σε 7θέσια έκδοση), προσφέρουν με τη σειρά τους μεγάλες ανέσεις στους επιβάτες του σε κάθε διαδρομή.


Μας είπαν για το X-Trail
  • «…Με την πρώτη εικόνα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα άνετο αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους. Moυ άρεσε η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το σύστημα infotainment που βγάζουν μια premium αίσθηση».
  • «…To Χ-Τrail προσφέρει άνετη και ωραία κύλιση, ενώ τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην πέδηση η απόκριση είναι άμεση και εξαιρετική, κάτι που σε εντυπωσιάζει δεδομένου του όγκου του».
  • «…Eίτε στο δρόμο είτε στο χώμα, το X-Trail ισοπέδωνε τα χιλιόμετρα εκπληκτικά. Η πανοραμική οροφή έκανε τις διαδρομές μας μέσα στα δάση ακόμα πιο ξεχωριστή».
  • «…Στο τεράστιο εσωτερικό του βολευτήκαμε άνετα 4 άτομα και μας άρεσε η δυνατότητα που προσφέρουν τα συρόμενα καθίσματα για τον κάθε επιβάτη».
  • «…η τετρακίνησή του μας πήγε πιο μακριά από όσο περιμέναμε και δεν αγχωθήκαμε ποτέ μήπως κολλήσουμε».

«… H τετρακίνησή του μας πήγε πιο μακριά από όσο περιμέναμε και δεν αγχωθήκαμε ποτέ μήπως κολλήσουμε».

Mercedes
moto