Το Etape Concept που παρουσιάστηκε από την BT Design στην έκθεση της Λειψίας, αφορά σε ένα Pixk-Up που βασίζεται στο Skoda Yeti.

Το "Etape Concept" που παρουσιάστηκε από την BT Design στην έκθεση της Λειψίας, αφορά σε ένα Pixk-Up που βασίζεται στο Skoda Yeti.

Πρωτότυπο Yeti με αμάξωμα Pick-Up

(7/6/2012)

Μια ευφάνταστη έκδοση του Skoda Yeti με αμάξωμα Pick-Up παρουσίασε ο σχεδιαστικός Οίκος BT Design. Το Etape Concept ωστόσο δημιουργήθηκε για διαφημιστικούς σκοπούς και δεν πρόκειται να παραχθεί.

Κατά την διάρκεια της έκθεση AMI στην

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Λειψία ο σχεδιαστικός Οίκος BT Design αποφάσισενα δώσει δείγματα γραφής της δημιουργικότητας του παρουσιάζοντας μιαεξεζητημένη έκδοση ενός ελαφρού ημιοφορτηγού με την ονομασία «Etape Concept».

Αυτό που κάνει τοσυγκεκριμένο πρωτότυπο να ξεχωρίζει είναι πως βασίζεται στο αμάξωμα και ταμηχανικά μέρη του Skoda Yeti, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις να έχουν εστιαστεί στο πίσω μέρος τουοχήματος. Παράλληλα, η BT Design έχει εξοπλίσει το Etape Concept με ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ καθώς και με εντυπωσιακά καθίσματα –τύπουμπάκετ- από την Sparco αλλά καιεκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα στο εσωτερικό του. 

FORD E-TRANSIT
NISSAN