Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συγκρίνουμε τα Citroen C3 Enterprise και Ford Fiesta Van.

Δύο Mini-Vanette που καίνε με το σταγονόμετρο.

Mini-Vanette: C3 Enterprise Vs Fiesta Van

17.708 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2021)

Citroen C3 Enterprise ή Ford Fiesta Van; Παρουσιάζουμε και συγκρίνουμε την –ιδιαίτερα ολιγαρκή σε καύσιμο- γκάμα των μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση δύο εκ των πιο σημαντικών Mini-Vanettes της ελληνικής αγοράς.

Τα Mini-Vanettes αποτελούν την πιο μικρή σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.


Δύο Mini-Vanette που καίνε με το σταγονόμετρο.

Δύο Mini-Vanette που καίνε με το σταγονόμετρο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Παράλληλα όμως, είναι τόσο τα πιο ευέλικτα εντός της πόλης, δεδομένων των περιορισμένων διαστάσεων τους, αλλά και αυτά με το μικρότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας δεδομένου του περιορισμένου κόστος αγοράς τους αλλά και του χαμηλού κόστους χρήσης που εμφανίζουν.

Σε αυτό, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εξαιρετικοί σε απόδοση, αλλά με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, κινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Δείτε τις τιμές των επαγγελματικών μοντέλων της Citroen

Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές προτάσεις της αγοράς είναι χωρίς αμφιβολία στην παρούσα φάση τα νέα Citroen C3 Entreprise  και Ford Fiesta Van, που αμφότερα αποτελούν ουσιαστικά παραλλαγές των γνωστών επιβατικών εκδόσεων που όλοι γνωρίζουμε, με τη διαφορά πως έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί ένας πλήρως επίπεδος χώρος φόρτωσης, προσβάσιμος κατά κύριο λόγο από την πίσω πόρτα, με ωφέλιμο μήκος και πλάτος άνω του 1,0μ. και όγκου σχεδόν 1,0κ.μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα βάρους έως και 500+ κιλών (αναλόγως του μοντέλου).

Δείτε τις τιμές των επαγγελματικών μοντέλων της Ford

Τα παραπάνω δεδομένα καθιστούν σαφές πως τα Mini-Vanettes είναι σε θέση να υποστηρίξουν μια μεγάλη μερίδα επαγγελματικών δραστηριοτήτων, κυρίως στον κλάδο των ταχυμεταφορών και των τεχνικών επαγγελμάτων (αλλά όχι μόνο), με βασικό τους προσόν, όπως προαναφέραμε, το περιορισμένο κόστος χρήσης.

Ας δούμε λοιπόν μαζί ποιες είναι οι επιλογές καυσίμου, οι επιδόσεις και οι καταναλώσεις των δύο Mini-Vanettes που προαναφέραμε.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »