To Mazda 2

To Mazda 2

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό Mazda 2!

(25/1/2011)

Η Mazda εργάζεται στην εξέλιξη ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με στόχο να ξεκινήσει την προώθηση του, μέσω χρονομισθώσεων, στην Ιαπωνία από την άνοιξη του 2012. Πρόκειται για το Mazda 2 (Demio για την Ιαπωνική αγορά) που θα έχει αυτονομία 200 χιλιόμετρα, και η χρήση του θα γίνεται από κρατικούς οργανισμούς και εταιρικούς πελάτες.

Η Mazda ήδη εξελίσσει την στρατηγική κατασκευής βάσει της οποίας δίνει προτεραιότητα στην βελτίωση των βασικών τεχνολογιών κατασκευάζοντας κινητήρες υψηλότερης απόδοσης και εξελίσσοντας κιβώτια ταχυτήτων σε συνδυασμό με την μείωση του βάρους των οχημάτων. Με αυτό τον τρόπο η Mazda θα μπορέσει να εισάγει ηλεκτρικές καινοτομίες όπως συστήματα πέδησης που παράγουν ενέργεια ή υβριδικά συστήματα. Τα αρχικά αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής –προϊόντα που περιλαμβάνουν τις νέες, «πράσινες» τεχνολογίες SKYACTIV- θα εισαχθούν στις αγορές αυτή την χρονιά. Παράλληλα, η Μazda συνεχίζει την έρευνα και την προσπάθεια εξέλιξης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προσανατολίζονται σε οδηγούς που καθημερινά διανύουν κοντινές αστικές διαδρομές. Με αυτό το πρόγραμμα χρονομίσθωσης, η Mazda ελπίζει να επεκτείνει τις γνώσεις της αναφορικά με τις καταναλωτικές ανάγκες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τις αντίστοιχες τεχνολογίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αναμένεται να διατηρήσουν την πρωτοπορία τους στην αυτοκινητοβιομηχανία στο άμεσο μέλλον. Η Mazda, προχωρώντας εμπρός, θα συνεχίσει να βελτιώνει τις τεχνολογίες που εστιάζονται στην εσωτερική καύση, ενώ ταυτόχρονα, θα εστιάσει σε διάφορες μελλοντικές πράσινες τεχνολογίες ώστε να μπορέσει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ασφάλειας και φιλικότητας προς το περιβάλλον.
VW LEASEPRO
test center