Το εντυπωσιακό ανοικτό Smart Forspeed
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εντυπωσιακό ανοικτό Smart Forspeed

Smart Forspeed: ανοικτό και ηλεκτρικό!

(21/2/2011)

Όπως πρώτοι σας παρουσιάσαμε τον προηγούμενο μήνα η Mercedes κατοχύρωσε τα επίσημα σχέδια ενός νέου ανοικτού Smart. Τώρα η εταιρεία επιβεβαιώνει αυτά τα σχέδια παρουσιάζοντας το νέο ανοικτό μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Forspeed και είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό!

Τον προηγούμενο μήνα σας παρουσιάσαμε τα πρώτα επίσημα σχέδια του ανοικτού Smart τα οποία κατοχύρωσε η Mercedes. Η φημολογία ήθελε τότε, το μοντέλο να ονομάζεται Crossblade (κατά τα πρότυπα της συλλεκτικής έκδοσης του 2001), και να παρουσιάζεται στη Γενεύη. Η δεύτερη φήμη είναι αυτή που τελικά βγήκε αληθινή, αφού το μοντέλο όντως θα το δούμε στην έκθεση της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα, ενώ το τελικό του όνομα θα είναι Forspeed!

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 40 ίππων

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 40 ίππων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έτσι, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι τουλάχιστον ως concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό με ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος, και αποδίδει 40 ίππους. Το Forspeed θα επιταχύνει από στάση στα 60 χ.α.ω. σε μόλις 5,5 δλ., θα έχει τελική ταχύτητα τα 120 χ.α.ω. και αυτονομία της τάξης των 135 χιλιομέτρων. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει ένας διακόπτης με την ένδειξη «boost», ο οποίος του χαρίζει ακόμη 7 ίππους, ενώ το 80% των μπαταριών μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 45 λεπτά.
Την ίδια στιγμή η εταιρεία παρουσίασε και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αλλά και scooter, τα οποία θα δούμε στην αγορά το 2013, με τη νέα γενιά των fortwo και forfour να αναμένεται μέσα στο 2014.
PEIRAIOS LEASING
test center