Αναλύουμε στο παρακάτω θέμα τις υπηρεσίες του συστήματος OnStar της Opel, αλλά και του Skoda Connect της τσέχικης φίρμας.

Αναλύουμε στο παρακάτω θέμα τις υπηρεσίες του συστήματος OnStar της Opel, αλλά και του Skoda Connect της τσέχικης φίρμας.

Υπηρεσίες «butler» στους δρόμους της Ελλάδας

8.359 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πάτημα ενός κουμπιού ένας προσωπικός μπάτλερ είναι έτοιμος να σε εξυπηρετήσει 24/7. Να σου πει που θα βρεις βενζινάδικο, που μπορείς να φας, ποια είναι η κατάσταση του οχήματός σου, να σε βοηθήσει σε περίπτωση ατυχήματος. Με λίγα λόγια, να είναι πάντα και παντού δίπλα σου…

Οι υπηρεσίες concierge, έτσι ονομάζονται, δεν είναι κάτι εντελώς καινούριο στον κόσμο της αυτοκίνησης. Υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά συναντιόνταν είτε στις ΗΠΑ, είτε σε πιο premium μάρκες. Πλέον όμως, αυτές γίνονται (σ.σ. και θα γίνουν) πιο προσιτές. Τρανταχτό παράδειγμα η Opel, η οποία προσφέρει την υπηρεσία OnStar σε όλα της τα μοντέλα, ενώ και η Skoda (μια μάρκα που συγκαταλέγεται στις value for money και όχι στις premium) ξεκίνησε να προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες μέσω του Skoda Connect. Δεν είναι βέβαια πανομοιότυπες με της Opel, αλλά βρίσκονται σε αντίστοιχη λογική… 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρακάτω λοιπόν, εξηγούμε λίγο πιο αναλυτικά πως λειτουργούν και τι μπορούν οι υπηρεσίες Opel OnStar και Skoda Connect, γιατί θεωρούμε πως τέτοιες υπηρεσίες αποτελούν κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό, και θα θέλαμε να υιοθετήσουν και άλλες μάρκες, σε όλα μάλιστα τα μοντέλα τους, όπως η Opel.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center