1 χλμ./ώρα έχει διαφορά… «μέρας με νύκτα». Έτσι έχει αποδειχθεί στο τεστ αποφυγής κινδύνου (elk test) που έχει καθιερώσει το AutoΤρίτη.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

1 χλμ./ώρα έχει διαφορά… «μέρας με νύκτα». Έτσι έχει αποδειχθεί στο τεστ αποφυγής κινδύνου (elk test) που έχει καθιερώσει το AutoΤρίτη.

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου μέσα από τις 4 γενιές Focus

37.161 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2019)

Πόσο έχει εξελιχθεί ένα σημερινό αυτοκίνητο σε σχέση με 20 χρόνια πριν; Συγκρίνουμε τις 4 γενιές του Ford Focus σε φρενάρισμα και αποφυγή κινδύνου!

Τι έχει αλλάξει σε ένα σημερινό αυτοκίνητο σε σχέση με ένα 7ετίας, ένα 14ετίας και ένα 20ετίας; Το Test Center του AutoΤρίτη μπαίνει στο «ζουμί» και αποκαλύπτει πως διαφέρουν στην αποφυγή κινδύνου (elk test), αλλά και στο φρενάρισμα. Τα συμπεράσματα είναι μοναδικά…

Για αυτή τη μάχη επιλέξαμε τις 4 γενιές του Ford Focus.

Για αυτή τη μάχη επιλέξαμε τις 4 γενιές του Ford Focus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


1 χλμ./ώρα έχει διαφορά… «μέρας με νύκτα». Έτσι έχει αποδειχθεί στο τεστ αποφυγής κινδύνου (elk test) που έχει καθιερώσει το AutoΤρίτη. Και 1 χλμ./ώρα είναι επίσης για τους ίδιους τους κατασκευαστές μία πρόκληση που απαιτεί τεράστια ποσά σε έρευνα και εξέλιξη. Οι ίδιοι μάλιστα αναφέρουν πως είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξουν ένα νέο μοντέλο, που να στρίβει τόσο άμεσα και απόλυτα όσο ένα σπορ μοντέλο της προηγούμενης δεκαετίας, επειδή δεν θα τα καταφέρει στο τεστ αποφυγής κινδύνου. 

Με αυτό ακριβώς ως αφορμή λοιπόν, προχωρήσαμε στο τεστ που κρατάτε στα χέρια σας και στόχο έχουμε να βρούμε μαζί σας τι διαφορές έχει ένα σημερινό αυτοκίνητο σε σχέση με ένα 7ετίας, ένα 14ετίας και ένα 20ετίας.

Τα αποτελέσματα – συμπεράσματα είναι όπως θα δείτε παρακάτω μοναδικά.

Για αυτή τη μάχη επιλέξαμε το Ford Focus γιατί εκτός από το γεγονός πως είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην σύγχρονη αυτοκίνηση και έχει περάσει με επιτυχία πολλά τεστ μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μας, παράλληλα αποτελεί ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς όσον αφορά στην οδική του συμπεριφορά σε κάθε του γενιά και ένα μοντέλο που έχει πρωταγωνιστήσει στις πωλήσεις τις ελληνικής αγοράς. 
Πάμε λοιπόν; Πάμε να δούμε πόσο καλύτερα είναι τα σημερινά μοντέλα και που ακριβώς διαφέρουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto