Από αριστερά: κ. Νικόλας Μαρτίνος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Kosmocar, ο κ. Σταύρος Δήμος, νικητής διαγωνισμού Best Car 2019 και Κώστας Μήτσου, από τη σύνταξη του AutoΤρίτη.

«Σχεδόν έχω ξεχάσει πώς είναι η οδήγηση με χειροκίνητο κιβώτιο» μας εκμυστηρεύτηκε ο κ. Δήμος ο οποίος οδηγεί αυτοκίνητο με αυτόματο σαζμάν.

Το εσωτερικό του Αudi Α1 είναι το καλύτερο της κατηγορίας των μικρών. Ο Σταύρος το βρήκε επίσης εργονομικό και εξοικειώθηκε αμέσως.

O τρικύλινδρος κινητήρας του Audi A1 αποδίδει 116 ίππους κι έτσι συνδυάζει και καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση.

Ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar (αριστέρα), παρέδωσε στον κ. Σταύρο Δήμο τα κλειδιά του Audi A1 για έξι μήνες.

Με 335 λίτρα, το πορτ-μπαγκάζ του Α1 είναι σίγουρο ότι μπορεί να καλύψει άνετα την καθημερινότητα του κ. Δήμου.

Παράδοση του Αudi A1 στον νικητή του Best Car

3.006 Επισκέψεις στο άρθρο

Για premium διαδρομές: Ούτως ή άλλως είσαι τυχερός όταν κερδίζεις ένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα του διαγωνισμού Best Car by AutoΤρίτη. Πόσο μάλλον όταν το δώρο που σου τυχαίνει είναι το premium μικρό, Audi A1.

O Σταύρος Δήμος είχε αναδειχτεί νικητής πριν από λίγους μήνες στο διαγωνισμό-θεσμό Best Car που έχει καθιερώσει το AutoΤρίτη και ως ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της κληρωτίδας πήρε στα χέρια του το κλειδί για ένα Audi A1. To premium μικρό παραδόθηκε για να συντροφεύσει για έξι μήνες τον κ. Δήμο και να του δώσει την ευκαιρία να πάρει μια καλή και προπαντός δωρεάν γεύση από τον πολυτελή κόσμο της Audi.

Στο ραντεβού μας στις εγκαταστάσεις της Kosmocar, o κ. Δήμος εμφανίστηκε άνετος και χαλαρός. Εξάλλου, η εικόνα ενός ολοκαίνουριου αυτοκίνητου δεν είναι εντελώς άγνωστη στον τυχερό νικητή, ο οποίος έχει εξασκήσει το επάγγελμα του φωτογράφου με αντικείμενο τα τετράτροχα και έχει δουλέψει μάλιστα και σε περιοδικά του δικού μας χώρου πριν από αρκετά χρόνια.

Τεχνικά, φαίνεται αρκετά εξοικειωμένος με το αυτοκίνητο, γνωρίζει τον τρικύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου που εφοδιάζει το Α1 στην έκδοση 30 TFSI. Με τούρμπο και 116 ίππους το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να πιάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε κάτω από 10 δλ.. 

Ο Σταύρος μπαίνει στην καμπίνα, βολεύεται στο ωραίο κάθισμα του Α1 και εστιάζει και στο κιβώτιο. Δε μας κρύβει ότι έχει ακολουθήσει κι εκείνος την τάση του υπόλοιπου κόσμου και της αγοράς και έχει επιλέξει αυτόματο κιβώτιο για το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. «Έχω συνηθίσει τόσο πολύ ώστε νομίζω ότι σχεδόν έχω ξεχάσει πώς είναι να οδηγείς με το χειροκίνητο σαζμάν».

Η ποιότητα του εσωτερικού είναι φυσικά το βασικό στοιχείο που προσέχει κανείς στο εσωτερικό του Α1 με το μαλακό υλικό να καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα του ταμπλό.

Μαζί με τον κ. Νίκο Μαρτίνο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Kosmocar παρουσιάζουμε το μικρό πολυτελές μοντέλο στον κ. Δήμο. Ο τυχερός του διαγωνισμού μας, στέκεται και στο πορτ-μπαγκάζ των 335 λίτρων, το οποίο είναι σημαντικά καλύτερο από ότι στο παρελθόν αλλά και τον άνετο χώρο που παρατήρησε στο πίσω κάθισμα.

Το «πακέτο» λοιπόν κρίνεται πολύ ολοκληρωμένο και από την πλευρά μας ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα στον κ. Δήμο.

Mercedes
test center