Τα top 5 μικρά με φθηνό κόστος service

89.535 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα… λιτοδίαιτα μικρά best sellers: Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου γίνεται μια φορά. Η συντήρηση του όμως είναι συνεχής. Αυτά είναι τα best sellers μικρά με το μικρότερο κόστος service μέσα στην πρώτη 5ετία.

Αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο πέρα από το κόστος αγοράς, κάποιος επωμίζεται  επιπλέον και τα κόστη χρήσης (τέλη, καύσιμα, ασφάλεια), καθώς επίσης και τα κόστη συντήρησης, δηλαδή τα προγραμματισμένα service που πρέπει να κάνει, τα οποία ορίζονται από τον κατασκευαστή και αναφέρονται στο εγχειρίδιο του κάθε μοντέλου. Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζει κάποιος πως ο κάθε κατασκευαστής έχει προκαθορίσει συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων στον οποίο πρέπει να γίνονται οι εργασίες συντήρησης. Δηλαδή ακόμα και αν κάνει αυτά τα χιλιόμετρα μέσα σε ένα μήνα, τότε θα πρέπει να πάει το αυτοκίνητό του για service.

Αντίστοιχα ακόμα και αν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1 ή 2 ετών ανάλογα το μοντέλο και την εταιρεία) δεν έχει κάνει ούτε ένα χιλιόμετρο, πάλι θα πρέπει να κάνει τις εργασίες συντήρησης που ορίζει ο κατασκευαστής. Πέρα από το κόστος των προγραμματισμένων service, συλλέξαμε το κόστος μερικών ανταλλακτικών, αυτών που είναι πιο πιθανόν να αλλάξετε μέσα στην πενταετία. Αναλυτικότερα συγκεντρώσαμε τις τιμές από τα τακάκια και τις δισκόπλακες, το σύστημα δίσκο/πλατώ και την μπαταρία. Οι τιμές όλες περιλαμβάνουν και το Φ.Π.Α, καθώς και την εργασία. Να σημειώσουμε εδώ το αυτονόητο πως αν δεν γίνουν τα service που προβλέπονται από τον κατασκευαστή χάνεται η εγγύηση του αυτοκινήτου.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto