Mega Test άνεσης ανάρτησης σε 10 οικογενειακά SUV (Μέρος 1ο)

86.703 Επισκέψεις στο άρθρο
Mega Test άνεσης ανάρτησης σε 10 οικογενειακά SUV (Μέρος 1ο)
2 Φωτογραφίες »

Ποιο είναι το C-SUV με την αποτελεσματικότερη ανάρτηση; Ποιο μοντέλο έχει τις μικρότερες αναταράξεις περνώντας διαδοχικές ανωμαλίες και ποια ανάρτηση «κοπανάει» λιγότερο; Σεισμογράφοι, ντεσιμπελόμετρα και ένα ποτήρι με νερό δίνουν τις απαντήσεις.


Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες πάνω στον οποίο επενδύουν εκατομμύρια ευρώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι η παροχή άνεσης προς τους επιβάτες. Και είναι πολύ λογικό, καθώς το αυτοκίνητο είναι ένας χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο από τη ζωή μας. Θα συμφωνήσετε με εμάς πως κανείς δεν θέλει να κοιμάται σε ένα άβολο στρώμα ή να εργάζεται σε μια καρέκλα που τον κάνει να πιάνεται. Συνεπώς γιατί να μην θέλει και ένα αυτοκίνητο που του παρέχει τη μεγαλύτερη οδηγική άνεση; Ποιος θέλει ένα αυτοκίνητο που κάθε φορά που περνάει από λακκούβα θα ταρακουνιέται ολόκληρο ή θα κοπανάει σαν να έπεσε σε… τάφρο; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, όπου φυσικά η άνεση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Πάμε να δούμε το 1ο μέρος του τεστ ανάρτησης με τα 10 πρώτα μοντέλα, ενώ μείνετε συντονισμένοι στο AutoΤρίτη για το 2ο μέρος που έρχεται σύντομα!
Σελίδα 2Η ανάρτηση πρέπει να «σιδερώνει» τα σαμαράκια!
Σελίδα 3Το «Τεστ του Καφέ» πλέον περιλαμβάνει σεισμογράφους & ντεσιμπελόμετρα
Σελίδα 4Το Dacia Duster είχε τις λιγότερες αναταράξεις
Σελίδα 5Kuga & Sportage συμπλήρωσαν το «βάθρο»
Σελίδα 6Mercedes GLA & Toyota C-HR δεν καταλαβαίνουν από σεισμούς
Σελίδα 7Τι έκαναν οι υπόλοιποι;
Σελίδα 8TEST Θορύβου
peugeot
skoda