5 φωτογραφίες »

Ποια Mercedes που καίει μόλις 2 λτ. να αγοράσω;

26.213 Επισκέψεις στο άρθρο

I got the (EQ) power: Premium, compact και να μπαίνει στην πρίζα; Όχι μία ή δύο, αλλά 6 διαφορετικές επιλογές, για όλα τα γούστα και τις ανάγκες, με τα προαναφερθέντα κριτήρια προσφέρει η Mercedes, στην γκάμα των Plug-In Hybrid μοντέλων της.


Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή. Όταν αγοράζεις ένα premium μοντέλο, παίρνεις πέρα από το προφανές της υψηλής ποιότητας και το κύρος που προσδίδει το μοντέλο στον κάτοχό του. Αν κάποια εταιρία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι το έχει κάνει κτήμα της, ε αυτή είναι η Mercedes. Γεγονός: Όταν λες σε μια παρέα «έχω Mercedes» αισθάνεσαι περήφανος.

Συνεπώς όταν έχεις χτίσει ένα περήφανο brand awareness, οφείλεις να είσαι up to date στις εξελίξεις. Και η εξέλιξη τώρα είναι η ηλεκτρική ενέργεια. Αντίστοιχο –όχι βέβαια με την ίδια διαχρονικότητα- με το «έχω Mercedes», πλέον είναι και το «έχω Plug-In». Βγαίνει πιο μελωδικά το πρέπει να φορτίσω, παρά το πρέπει να γεμίσω… 

ΕQ Power, η γκάμα των Plug-In Hybrid μοντέλων της Mercedes
Πέρα από την υστεροφημία του κατόχου βέβαια, είναι και η προσπάθεια των κατασκευαστών να ελαχιστοποιήσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, μέσω της από-εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα που χρησιμοποιούν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έτσι, η Mercedes κινούμενη συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση, έχει δημιουργήσει και επεκτείνει συστηματικά τη γκάμα των Plug-In hybrid μοντέλων της, με την ονομασία EQ Power, η οποία έως και το τέλος του έτους, θα διαθέτει περισσότερες από 20 εκδόσεις μοντέλων, από A-Class έως S-Class και από GLA έως GLE.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto