5 φωτογραφίες »

Τα χίλια πρόσωπα του ανανεωμένου Citroen C3

17.095 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανανεωμένο Citroen C3, ήρθε με 4 διαφορετικά μηχανικά σύνολα, 97 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, 3 διαφορετικά εσωτερικά και πολλούς ακόμα διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με σκοπό να προσφέρει στους επίδοξους αγοραστές, ένα αυτοκίνητο… μοναδικό.

Το C3 είναι ένα από τα ισχυρότερα «χαρτιά» της Citroen και ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της κατηγορίας του, κάτι που οφείλει στην ιδιαίτερα νεανική και trendy εμφάνισή του. Άλλωστε είναι και το best seller των Γάλλων με 750.000 πωλήσεις παγκοσμίως από το 2016. Η γαλλική φίρμα θέλοντας να κάνει ακόμα πιο επίκαιρο και ανταγωνιστικό το μοντέλο της, προχώρησε στην ανανέωση τονίζοντας περισσότερο το στυλ και την άνεση που προσφέρει. Παράλληλα πρόσφερε ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης, με διευρυμένη παλέτα χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων δίχρωμων επιλογών και διαφορετικές διαμορφώσεις για το εσωτερικό.
 
Η γκάμα των επιλογών εκτείνεται και σε άλλα στοιχεία του νέου C3, από το περίβλημα των προβολέων ομίχλης, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών έως τη διακόσμηση στις πίσω κολόνες. Όλα αυτά με σκοπό οι αγοραστές να μπορούν οι να διαμορφώνουν τα αυτοκίνητα, όσο πιο κοντά στα δικά τους γούστα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw