6 φωτογραφίες »

Τα 5 highlights του νέου Hyundai Tucson

62.500 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Hyundai κάνει την υπέρβαση με τo νέο Tucson και μας προσφέρει ένα αυτοκίνητο στη δημοφιλή κατηγορία των C-SUV που έχει τα εφόδια να πρωταγωνιστήσει. Ας δούμε τα 5 βασικότερα χαρακτηριστικά του.


1. Σχεδίαση Sensuous Sportiness
Το νέο Hyundai Tucson κάνει σχεδιαστική επανάσταση υιοθετώντας την προχωρημένη και εντυπωσιακή σχεδιαστική ταυτότητα με την ονομασία «Sensuous Sportiness». Κύριο χαρακτηριστικό στο design του είναι η ξεχωριστή εμπρόσθια μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα που ενσωματώνει σε αυτή ως ένα ενιαίο σύνολο. Το συγκεκριμένο μοτίβο ονομάζεται «parametric jewels» και καλύπτεται από 29 σκούρα γεωμετρικά μοτίβα τα οποία κρύβουν πίσω τους τα φώτα LED. Ολο το σχεδιαστικό προφίλ του Tucson έχει βασιστεί στην «parametric dynamics» τεχνολογία σχεδίασης της Hyundai που στηρίζεται σε ψηφιακά δεδομένα, κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που συνδυάζει τις έντονες γραμμές με τις γωνίες σε όλες τις επιφάνειές του. Το επιβλητικό και ξεχωριστό του προφίλ όμως λαμβάνει και πιο σπορ αναφορές στις εκδόσεις N Line που προσφέρεται και που ενσωματώνει στο Tucson νέους προφυλακτήρες, 19 ιντσών ζάντες και μια αεροτομή στο πίσω μέρος. 

2. Premium σε εικόνα και ποιότητα
Άλλο ένα highlight που φέρει το νέο Hyundai Tucson και που αντανακλά την αναβάθμισή του είναι η premium αύρα του στο εσωτερικό του. Το ξεχωριστό αισθητικά ταμπλό διαθέτει δύο κοιλότητες. Αυτή εμπρός από τον οδηγό ενσωματώνει τον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων που αλλάζει και απεικόνιση ανάλογα με τις επιθυμίες του, ενώ στο κέντρο του ταμπλό φιλοξενείται η οθόνη αφής του συστήματος infotainment των 8 ή των 10,25 ιντσών με όλες τις λειτουργίες. Από κάτω της βρίσκεται το σύστημα πολυζωνικού κλιματισμού που διαθέτει και λειτουργία Multi-Air Mode που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη και ευχάριστη διάχυση του αέρα στην καμπίνα. Το ψηφιακό εσωτερικό του Tucson διακρίνεται επιπλέον για το όμορφο φινίρισμά του, την καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών αλλά και το κορυφαίο επίπεδο συναρμολόγησης που διαμορφώνουν με τη σειρά τους ένα premium προσανατολισμό που ξεφεύγει από τα μέχρι τώρα δεδομένα της Hyundai.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto