GR Sport: Τα αγωνιστικά & σπορ μοντέλα της Toyota
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GR Sport: Τα αγωνιστικά & σπορ μοντέλα της Toyota

5.394 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Toyota με τις εκδόσεις «GR» και «GR Sport» ξανασυστήνεται στο αυτοκινητιστικό κοινό αναδεικνύοντας τη σπορ πλευρά της. Το νέο GR Yaris και οι GR Sport εκδόσεις των Corolla και C-HR είναι μοντέλα «φτιαγμένα για τον οδηγό».

Η Toyota μπαίνει δυνατά στις σπορτίφ κατασκευές με τις εκδόσεις GR στα πιο δημοφιλή μοντέλα της, Yaris, Corolla και C-HR. Άλλωστε μην λησμονούμε πως η ιαπωνική φίρμα έχει μακριά παράδοση τόσο σε μοντέλα επιδόσεων, όσο και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μπορεί σαν φίρμα να την έχουμε συνυφασμένη με την αξιοπιστία –και δικαίως- ωστόσο το αγωνιστικό DNA πάντα υπήρχε στο αίμα της, κάτι που φροντίζει να μας το υπενθυμίζει διαρκώς τους τελευταίους μήνες με τα μοντέλα που λανσάρει. Η αρχή έγινε με το GR Yaris ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά μικρά GTi που έχουμε δει, για να ακολουθούσουν οι σπορτίφ εκδόσεις σε στιλιστικό επίπεδο, GR Sport, για την μικρομεσαία Corolla και το οικογενειακό SUV C-HR. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Με σαφείς επιθετικές βλέψεις η σχεδίαση της Corolla GR Sport, που είναι εμπνευσμένη από τον αγωνιστικό τμήμα Gazoo Racing.

Με σαφείς επιθετικές βλέψεις η σχεδίαση της Corolla GR Sport, που είναι εμπνευσμένη από τον αγωνιστικό τμήμα Gazoo Racing.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Toyota Corolla GR Sport: Με πιο δυναμικό στυλ
Η Toyota αποφάσισε να δώσει λίγο από την αίγλη του GR Yaris και στην Corolla. Όχι με μια αντίστοιχα σκληροπυρηνική κατασκευή, αλλά με την έκδοση GR Sport, που επιμελείται το τμήμα Gazoo Racing. Η συγκεκριμένη έκδοση αφορά αποκλειστικά αισθητικές αναβαθμίσεις και επεμβάσεις, χωρίς να διαφοροποιηθούν τα μηχανικά σύνολα του ιαπωνικού μικρομεσαίου.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto