Aποτελεί ένα αξιόπιστο, πρακτικό και ανθεκτικό εργαλείο για μεταφορές αντικειμένων μικρού όγκου.

Aποτελεί ένα αξιόπιστο, πρακτικό και ανθεκτικό εργαλείο για μεταφορές αντικειμένων μικρού όγκου.

Ford Fiesta Van

(4/9/2012)

Προερχόμενο από επιβατικό Ford Fiesta, το Fiesta Van είναι το πρώτο επαγγελματικό όχημα της Ford που ενσωματώνει πλήρως το Ford kinetic Design.

Είναι εξίσου εντυπωσιακό στην οδήγηση όπως και στην εμφάνιση, και αποτελεί ένα αξιόπιστο, πρακτικό και ανθεκτικό εργαλείο για μεταφορές αντικειμένων μικρού όγκου, σε αστικό περιβάλλον. Στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα ανήκει ο νέος πετρελαιοκινητήρας ECOnetic, χωρητικότητας 1,6 λίτρων. Αυτός αποδίδει 95 ίππους, ισχύ υπεραρκετή για όλες σχεδόν τις συνθήκες, με κατανάλωση καυσίμου μόλις 3,3 λίτρα/100 χλμ. σε μικτό κύκλο και εκπομπές CO2 μόλις 87 γρ./ χλμ. Παράλληλα, το Fiesta Van διατίθεται και με ένα βενζινοκινητήρα Duratec 1,25 λίτρων, απόδοσης 82 ίππων, με κατανάλωση καυσίμου 5,7 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 133 γρ./χλμ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ολοκληρωμένο θεωρείται και το ηλεκτρονικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, ESP, ABS, σύστημα έκτακτης υποβοήθησης της πέδησης, EBA και ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού, EPAS. Στη συνάρτηση προσθέστε και στο σύστημα παρκαρίσματος, που αποδεικνύεται χρήσιμο, ειδικά για όσους πραγματοποιούν συχνές στάσεις.
Mercedes
test center