Η νέα Mercedes GL Grand Edition επιτείνει τον πολυτελή και επιβλητικό χαρακτήρα του μεγάλου γερμανικού SUV, προσφέροντας μοναδικά αισθητικά και εξοπλιστικά στοιχεία.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes GL Grand Edition επιτείνει τον πολυτελή και επιβλητικό χαρακτήρα του μεγάλου γερμανικού SUV, προσφέροντας μοναδικά αισθητικά και εξοπλιστικά στοιχεία.

Ακόμη πιο Grand η Mercedes GL

(24/5/2011)

H Mercedes παρουσίασε μια νέα έκδοση της GL-Class, με την ονομασία Grand Edition, η οποία περιλαμβάνει αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές. Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, αλλαγές δεν υπάρχουν παραμένοντας τα ίδια.

Περιλαμβάνονται λοιπόν ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, εμπρός φωτιστικά με μαύρο φόντο, νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρας με φώτα ημέρας LED και μεγαλύτερη μάσκα με τονισμένες οριζόντιες γρίλιες. Στο εσωτερικό, η GL Grand Edition προτάσσει έναν ακόμη πιο πολυτελή χαρακτήρα, κάνοντας άφθονη χρήση δέρματος και μαύρων ξύλινων επενδύσεων στο τιμόνι, το ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών. Επίσης, η ακόμη πιο exclusive ατμόσφαιρα επιτείνεται από τον ειδικό κρυφό φωτισμό, τα βελούδινα πατάκια, τα σπορ χρωμιωμένα πεντάλ και το λογότυπο «Grand Edition» στην κεντρική κονσόλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η νέα Mercedes GL Grand Edition θα είναι διαθέσιμη με όλους τους γνωστούς κινητήρες του γερμανικού πολυτελούς SUV, δηλαδή τα V6 μηχανικά σύνολα πετρελαίου (211 και 265 ίππων) και τους V8 βενζινοκινητήρες των 340 και 388 ίππων. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν Σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC, Αερανάρτηση και Σύστημα ενεργών αμορτισέρ. Ήδη ανακοινώθηκαν οι τιμές στη Γερμανία, με την αρχική GL 350 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY να κοστίζει 80.206 ευρώ και την αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση GL 450 4MATIC, να έχει κόστος 91.868 ευρώ.
Mercedes
moto