Η νέα R-Class είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα R-Class είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει

Η νέα Mercedes R-Class

(29/3/2010)

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης (2-11 Απριλίου) θα παρουσιάσει η Mercedes τη νέα γενιά του πολυμορφικού της μοντέλου που ακούει στον κωδικό R-Class. Το αυτοκίνητο διατηρεί όλα τα στοιχεία του πολυμορφικού χαρακτήρα του, ενώ την ίδια στιγμή έχει ιδιαίτερα ανανεωμένη εμφάνιση.

Το νέο μοντέλο του οποίου οι φωτογραφίες διέρρευσαν πριν από την επίσημη παρουσίαση του που θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης, έχει εμφανώς ανανεωμένη όσο και βελτιωμένη αισθητική σε σχέση με το παρελθόν. Η βασική δομή του αμαξώματος δεν αλλάζει, όμως η R-Class δεύτερης πλέον γενιάς διαθέτει νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, ενώ στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα συναντάμε επίσης νέα φώτα ομίχλης

Το νέο μοντέλο θα διατίθεται και με εξοπλιστικό πακέτο AMG

Το νέο μοντέλο θα διατίθεται και με εξοπλιστικό πακέτο AMG

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

(δύο σε κάθε πλευρά). Τα τεχνικά της στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, κιΆ έτσι δεν γνωρίζουμε τις αλλαγές σε κινητήρια σύνολα, ιπποδυνάμεις και κιβώτια, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το μοντέλο διατηρεί στο έπακρο την πολυμορφικότητα του με τις 7 θέσεις στο εσωτερικό του. Επίσης για πρώτη φορά η νέα γενιά θα εφοδιάζεται με εξοπλιστικό πακέτο AMG που θα περιλαμβάνει νέα καθίσματα, διαφορετικό φωτισμό στο εσωτερικό, νέα πετάλια και λεπτομέρειες αλουμινίου, και διαφορετικό τιμόνι με shift paddles για το αυτόματο κιβώτιο.
Toyota
test center