Το ανανεωμένο Compass θα φέρει πλέον την «πιστοποίηση» Trail Rated που σημαίνει ότι θα έχει έκδοση με κοντές σχέσεις και στοιχεία που βοηθούν την εκτός δρόμου κίνηση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Compass θα φέρει πλέον την «πιστοποίηση» Trail Rated που σημαίνει ότι θα έχει έκδοση με κοντές σχέσεις και στοιχεία που βοηθούν την εκτός δρόμου κίνηση

Αυτό είναι το ανανεωμένο Jeep Compass!

(14/12/2010)

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στην αγορά η Jeep ανανεώνει το πρώτο της SUV που φέρει το όνομα Compass. Το μοντέλο αναβαθμίζεται σε όλους τους τομείς, με σημαντικότερους αυτούς της εμφάνισης αλλά και των ικανοτήτων εκτός δρόμου, αφού για πρώτη φορά φέρει την ένδειξη Trail Rated!

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι καθαρά επηρεασμένη από αυτή του επίσης νέου Grand Cherokee, από το οποίο δανείζεται σχεδόν αυτούσια την εμπρός χαρακτηριστική μάσκα. Εκεί λοιπόν συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, καθώς και το νέο γκρίλ με τις επτά εισαγωγές αέρα για την ψύξη του κινητήρα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν την τωρινή γενιά του μοντέλου. Το μοντέλο έχει δεχθεί ανανεώσεις σε πολλούς τομείς όπως το σύστημα διεύθυνσης αλλά και η ανάρτηση του, ώστε να βελτιωθεί η οδική του συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εσωτερικά έχουμε επίσης σημαντική ανανέωση με νέα υλικά παντού (στην πλειοψηφία τους μαλακά), και νέο σχεδιασμό με περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα. Επίσης υπάρχει νέο υποβραχιόνιο, και νέο τριάκτινο τιμόνι, καθώς και νέος φωτισμός σε όλους τους διακόπτες.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί δίλιτρο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 158 ίππων και 191 Nm ροπής, καθώς και το γνωστό 2,4 λίτρων απόδοσης 172 ίππων και 223 Nm ροπής. Και στις δύο εκδόσεις η Jeep αναφέρει ότι η κατανάλωση είναι τα 10,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα για την κίνηση στην πόλη, και τα 8,1 λίτρα/100 χιλιόμετρα για την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, οι οποίες αφορούν στις εκδόσεις με την κίνηση στον εμπρός άξονα και χειροκίνητα κιβώτια. Σε κάθε περίπτωση τα μηχανικά σύνολα θα διατίθενται με χειροκίνητα κιβώτια 5 σχέσεων ή με αυτόματα κιβώτια τεχνολογίας CVT (απείρων σχέσεων).

Το νέο Compass θα διατίθεται στα εξοπλιστικά πακέτα: Compass, Latitude και Limited, καθώς και σε συνολικά 7 χρωματισμούς, ενώ θα υπάρχουν προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις (Freedom Drive I), αλλά και πακέτο με κοντές σχέσεις (Freedom Drive II)! Το τελευταίο πακέτο αφορά τους «ανήσυχους» στην εκτός δρόμου κίνηση και είναι αυτό που κάνει το Compass να φέρει τη γνωστή πιστοποίηση Trial Rated που συνοδεύει τα μεγαλύτερα τετρακίνητα της φίρμας και κατά βάση χαρακτηρίζεται για τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες τους. Αυτή θα φέρει σύστημα κοντών σχέσεων στο κιβώτιο, αυξημένο κατά 2,5 εκατοστά ύψος από το έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, γάντζους ρυμούλκησης στο αμάξωμα, πρόσθετες προστασίες στο κάτω μέρος του οχήματος, και τέλος ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά all-terrain!
PEIRAIOS LEASING
OPEL