Το νέο Mondeo θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, ενώ η διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου του 2013.

Το νέο Mondeo θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, ενώ η διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου του 2013.

Ford: Αερόσακοι στις ζώνες ασφαλείας!

(26/6/2012)

Την κορυφαία αυτή καινοτομία αναμένεται να παρουσιάσει η Ford και στην ευρωπαϊκή αγορά με την έλευση του νέου Mondeo, η οποία είναι προγραμματισμένη για το επόμενο έτος.

Με τον τρόπο αυτό η Ford θα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

γίνει η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που θα προσφέρει την εν λόγω τεχνολογίασε οχήματα ευρείας παραγωγής. Οι αερόσακοι θα είναι τοποθετημένοι στις πίσωζώνες, και υπολογίζεται ότι θα μειώνουν κατά μεγάλο ποσοστό τις καταπονήσεις σεθώρακα, κεφάλι και λαιμό, γεγονός που θα προκύπτει από τη διευθέτηση τωνδυνάμεων σε επιφάνεια μεγαλύτερη από μια απλή ζώνη, κατά 5 φορές! Η διαδικασία θαολοκληρώνεται σε 40 &&&&χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ το σύστημα θα αποτελείεπιπλέον εξοπλισμό στο Mondeo, με τηντιμή όμως να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Το νέο Mondeo θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, ενώ η διάθεση του στηνΕυρωπαϊκή αγορά θα γίνει μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου του 2013. Τέλος, πρέπει νασημειώσουμε ότι το σύστημα εξελίχθηκε σε συνεργασία με την αμερικανική KeySafety Systems (KSS), και ήδη διατίθεται στην Αμερική στο μοντέλο Explorer ήδη από το 2010.

Mercedes
moto