Τεχνολογία WiFi από τη Citroen!

(13/7/2010)

Η γαλλική φίρμα θα διαθέσει σε επιλεγμένα μοντέλα της, την τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης με το internet. Το WiFi θα διατεθεί ως επιπλέον εξοπλισμός, και φυσικά η χρήση του θα υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές, ενώ αυτή θα είναι δυνατή είτε το αυτοκίνητο κινείται είτε βρίσκεται σε ακινησία.

Το DS3 θα είναι ένα από τα 7 συνολικά οχήματα στα οποία η Citroen θα διαθέσει ως επιπλέον εξοπλισμό την ασύρματη σύνδεση με το internet

Η Citroen θα διαθέσει σε συγκεκριμένα μοντέλα της, την επιλογή της χρήσης ασύρματης σύνδεσης με το internet. Αυτό θα αφορά αρχικά στα μοντέλα C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C5, C6 και το ολοκαίνουργιο DS3, όμως στο μέλλον η γαλλική φίρμα θα την κάνει διαθέσιμη και σε άλλα αυτοκίνητα της. Το σύστημα περιλαμβάνει την εγκατάσταση της αντίστοιχης συσκευής WiFi που θα λειτουργεί με μια κάρτα SΙΜ που υποστηρίζει 3G ή 3G+, η οποία μπορεί να αγοραστεί από οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Η τιμή του επιπλέον αυτού εξοπλισμού στη Μεγάλη Βρετανία θα κοστίζει από 545 λίρες, και θα δίνει στους επιβαίνοντες (εκτός φυσικά του οδηγού), τη δυνατότητα να συνδέονται στο διαδίκτυο τόσο με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και με κινητά τηλέφωνα ή ακόμη και με τις ανάλογες παιχνιδομηχανές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN