Η νέα Skoda Fabia Street Art είναι ένα έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη των γκράφιτι Armando Gomes.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Skoda Fabia Street Art είναι ένα έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη των γκράφιτι Armando Gomes.

Η νέα Skoda Fabia…σε έργο τέχνης

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2015)

Η νέα Skoda Fabia Street Art είναι ένα έργο γκράφιτι με τη συνδρομή του μετρ του είδους, Armando Gomes, που περιλαμβάνει έντονα χρώματα και έμπνευση για… τέσσερις τροχούς.

Η νέα Fabia παρουσιάστηκε σε μία διαφορετική εκτέλεση στην έκδοση Skoda Fabia Street Art. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς με την υπογραφή του Πορτογάλου καλλιτέχνη των γκράφιτι Armando Gomes.Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε στα τέλη Οκτωβρίου στη Λισαβόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας Skoda Fabia. Μάλιστα η Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. στο αρχικό, ο Armando Gomes δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. Οι επιφάνειες που προέκυψαν βάφτηκαν σε διαφορετικά χρώματα. Σε αυτή την φάση, ο καλλιτέχνης με τις υποδείξεις δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του.Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πορτογάλος Armando Jorge Aires da Costa Gomes έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες γκράφιτι στον κόσμο. Ο 31 ετών καλλιτέχνης ζει και εργάζεται στην Λισαβόνα, με την ιδιότητα του σχεδιαστή, του εικονογράφου και του παραγωγού φιλμ.«Η νέα Skoda Fabia είναι πιο δυναμική από ποτέ, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις την σημερινή εποχή» λέει ο Werner Eichhorn, υπεύθυνος στον τομέα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Skoda. «Η μετουσίωση του αυτοκινήτου σε ένα έργο τέχνης, τονίζει την διάθεση της μάρκας για να προσδώσει περισσότερο δυναμισμό. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τον μετρ στα γκράφιτι Armando Gomes. Αυτό το πρωτότυπο όσο και ασυνήθιστο project, επιβεβαιώνει πως προβάλλουμε το νέο μας μοντέλο μέσα από καμπάνιες με νέες δημιουργικές ιδέες», συμπληρώνει ο Eichhorn.Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, η νέα Fabia θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η νέα Skoda Fabia Reflex.. Επίσης, η Skoda έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην εξατομίκευση, καθώς η νέα Fabia hatchback θα είναι διαθέσιμη σε 15 χρώματα., ενώ προκύπτουν έως 125 διαφορετικές επιλογές και συνδυασμοί για την οροφή, τις κολόνες του αμαξώματος, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τους τροχούς του εν λόγω μικρού μοντέλου.

Η Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια.

Η Fabia Street Art δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green