Βραζιλιάνος σκαραβαίος+vid

Βραζιλιάνος σκαραβαίος+vid

5.467 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2016)

Δείτε στο παρακάτω video έναν σκαραβαίο να μετατρέπεται σε κάμπριο διθέσιο roadster με ηλεκτρικό μηχανισμό.

Όλο και περισσότερες είναι οι κατασκευές που εμφανίζονται με πρωταγωνιστή τον σκαραβαίο. Αυτή την φορά στην Βραζιλία επιχείρησαν να ανακατασκευάσουν έναν σκαραβαίο και να τον μετατρέψουν σε διθέσιο roadster cabrio.
Η οροφή του αυτοκίνητου είναι κομμένη σε δύο κομμάτια το ένα κομμάτι που βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια του οδηγού και του συνοδηγού είναι σκληρό πλαστικό, όπως για παράδειγμα είναι στα Targa μοντέλα. Το δεύτερο κομμάτι της οροφής είναι από την μεσαία κολόνα του αυτοκίνητου και πίσω, μέχρι την πόρτα του κινητήρα.
Και τα δύο αυτά κομμάτια μέσω ενός ηλεκτρικού μηχανισμού διπλώνουν όπως θα δείτε και στο video και αποθηκεύονται στην θέση των πίσω καθισμάτων που έχουν αφαιρεθεί εντελώς.
Η διαδικασία της αναδίπλωσης της οροφής κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα και στην συνέχεια ο σκαραβαίος μετατρέπεται σε Cabrio. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε πως ακριβώς λειτουργεί το εγχείρημα του βραζιλιάνου. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε και το ελληνικό εγχείρημα που μας είχε απασχολήσει πρόσφατα εδώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto