Αποτέφρωση μιας Aventador!

2.351 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2016)

Παρανάλωμα του πυρός μια Lambogini Aventador, σε συνοικία του Τόκιο στην Ιαπωνία! Κλήθηκε η πυροσβεστική , αλλά δεν πρόλαβε να διασώσει το supercar.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία πυρκαγιά μιας Lamborgini και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε! Αυτά ακριβώς τα «παρατράγουδα» δεν είναι που χαρακτηρίζουν ένα γνήσιο supercar, άλλωστε;
Κοντά στο σταθμό Eifukuchō, ο οποίος εξυπηρετεί τη συνοικία Suganimi της Ιαπωνικής πρωτεύουσας, μια Lamborgini Aventador παραδόθηκε στις φλόγες. Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το μέρος της μηχανής και να εξαπλώθηκε γρήγορα στο supercar, το οποίο ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει στην περιοχή νωρίτερα.
Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως παρά τη σημαντική εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν παύουν να συμβαίνουν… κηδείες, όπως αυτή στο Τόκιο. Η υψηλή περιεκτικότητα οκτανίων στα καύσιμα, όπως και η κακή συντήρηση του κινητήρα δίνουν, έστω μικρές πλέον, πιθανότητες για τέτοιες καταστροφές.
Και μια εύλογη ερώτηση: Πόσο να τους δίνει άραγε τους μπροστινούς τροχούς που διασώθηκαν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center