Ένα πρωτοφανές περιστατικό, με οδηγό που έπαιζε Pokemon Go και τράκαρε σταθμευμένο περιπολικό, συνέβη στους δρόμους της Βαλτιμόρης.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, με οδηγό που έπαιζε Pokemon Go και τράκαρε σταθμευμένο περιπολικό, συνέβη στους δρόμους της Βαλτιμόρης.

Περιπολικό Vs Pokemon Go σημειώσατε 2

3.798 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2016)

Η νέα μάστιγα της εποχής λέγεται Pokemon Go και έχουν ξεκινήσει να πληθαίνουν τα περιστατικά με τρακαρίσματα, που οφείλονται στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε ένα περιπολικό. Δείτε το να συμβαίνει live σε video!

Το Pokemon Go έχει γνωρίσει τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή της διάθεσης του στο κοινό, εντός και εκτός συνόρων. Ευτυχώς δεν έχουν παρατηρηθεί ακόμα παρόμοια περιστατικά επί ελληνικού εδάφους, όπως το τρακάρισμα που σας παρουσιάσαμε λίγες μέρες πριν, με το αυτοκίνητο να αγκαλιάζει κυριολεκτικά ένα δέντρο.
Σε αυτή την περίπτωση, οι αστυνομικοί διενεργούσαν κάποιον έλεγχο σε δρόμο της Βαλτιμόρης στις 3:30 το πρωί, ο οποίος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της τοπικής αστυνομίας βιντεοσκοπείται, την ίδια στιγμή που ένα Toyota RAV4 συγκρούστηκε με το σταθμευμένο περιπολικό. 
Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο νεαρός οδηγός, καθώς δεν υπήρχε κάποιος είτε μέσα, είτε δίπλα στο περιπολικό, ώστε να προκληθούν τραυματισμοί, ωστόσο μέσα στο SUV που προκάλεσε το ατύχημα υπήρχαν αρκετοί νεαροί λάτρεις του παιχνιδιού.
Όλα τα λεφτά είναι η πρώτη ατάκα του νεαρού οδηγού, που αφού οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν είναι καλά, όπως θα δείτε και στο video, είπε χαρακτηριστικά «Αυτά παθαίνω για να παίζω αυτό το … παιχνίδι».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center