Η παρέα ξεχείλωσε το αμάξωμα του Niva για να χωρέσει τους δύο επιπλέον τροχούς, ενώ στην μακριά καρότσα του φιλοξενείται ένα roll cage.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η παρέα ξεχείλωσε το αμάξωμα του Niva για να χωρέσει τους δύο επιπλέον τροχούς, ενώ στην μακριά καρότσα του φιλοξενείται ένα roll cage.

Ρώσικη αρκούδα

6.923 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2016)

Το μεράκι μια παρέας φίλων του Lada Niva είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός τεράστιου pick-up, το προεξάρχον χαρακτηριστικό του οποίου είναι οι τρεις άξονες και οι έξι του τροχοί.

Μια παρέα Ρώσων φίλων του Lada Niva, έφτιαξαν μια ιδιαίτερη εκδοχή του σκληροτράχηλου εκτός δρόμου οχήματος, γεγονός που δικαιολογεί και τις όποιες ατέλειες της κατασκευής. Έρχονται από την πόλη Samara, την «πατρίδα» της Lada, κάτι που σημαίνει πως είχαν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Οι εν λόγω κύριοι, λοιπόν, ξεχείλωσαν το αμάξωμα του Niva για να χωρέσει τους δύο επιπλέον τροχούς, ενώ στην μακριά καρότσα του φιλοξενείται ένα roll cage. Ακόμα και σκάλα υπάρχει ανάμεσα στους δύο πίσω άξονες, προκειμένου να διευκολύνεται το «σκαρφάλωμα» στην καρότσα. Αυτό που δεν ξέρουμε αν και θα μας ενδιέφερε, είναι αν κάτω από το καπό του μοντέλου παρέμεινε ο 1.700άρης κινητήρας των 84 ίππων, ο οποίος δεν μπορεί καλά καλά να κουνήσει τους 4 τροχούς, πόσο μάλλον τους 6… 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda