Rat-Look για σκληροπυρηνικούς.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Rat-Look για σκληροπυρηνικούς.

Ένα πραγματικά σκληροπυρηνικό Jeep

6.154 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Βελτιωτικός οίκος στην Βουλγαρία δημιούργησε ένα πραγματικά ακραίο Rat-Look Jeep Wrangler. Δείτε στις φωτογραφίες την μοναδική τους δουλειά.

Ανεξάρτητος βελτιωτικός οίκος στη Βουλγαρία, δημιούργησε μια πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του Jeep Wrangler. Πρόκειται για το Jeep Wrangler Hunting Unlimited που παρότι δεν παρέχεται μαζί του άδεια κυνηγιού, σίγουρα του ταιριάζει γάντι το όνομά του.

Δερμάτινη επένδυση σε όλα τα μέρη της καμπίνας.

Δερμάτινη επένδυση σε όλα τα μέρη της καμπίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Δημιουργήθηκε για έναν πελάτη που είναι λάτρης του κυνηγιού και γλύπτης. Η διαδικασία προέβλεπε ελεγχόμενο τρίψιμο και επεξεργασία του χρώματος και «σφράγισμα» με ειδικά υλικά για να πετύχει μια σκουριασμένη και αρκετά άγρια όψη.Στην ίδια νοοτροπία το εσωτερικό της καμπίνας ντύθηκε παντού με φυσικό δέρμα στο χρώμα του καφέ και δέρμα alcantara και ειδικές ραφές. Και όταν λέμε παντού το εννοούμε, ενώ τα ελάχιστα μέρη που δεν ντύθηκαν με δέρμα, επενδύθηκαν με μεταλλικά μέρη από μπρούτζο, όπως και ο μοναδικός λεβιές ταχυτήτων σε σχήμα νεκροκεφαλής.

Το όλο σύνολο εσωτερικά έρχονται να ολοκληρώσουν δερμάτινες τσάντες στο πίσω μέρος των καθισμάτων για να μεταφέρεται ο κυνηγετικός εξοπλισμός.
Για να ενισχύσουν τις off-road ικανότητες του οχήματος, πρόσθεσαν νέα ανάρτηση, έναν ισχυρό «εργάτη» και νέα ελαστικά 47 ιντσών.

Το σχεδόν δύο τόνων rat-look όχημα, κινείται με τον standard V6 3,6 λίτρων κινητήρα απόδοσης 285 ίππων με 353Nm ροπής, πλαισιωμένος από ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL