Τα χρώματα και τα λογότυπα της ομάδας είναι προφανή, στην ειδική έκδοση του Fiat 500X για την Fulham.

Τα χρώματα και τα λογότυπα της ομάδας είναι προφανή, στην ειδική έκδοση του Fiat 500X για την Fulham.

Fiat 500X για ποδοσφαιρόφιλους

3.743 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Στο κόκκινο και το λευκό «ντύθηκε» το Fiat 500X στην Αγγλία, προς τιμήν της ομάδας της Fulham και μόλις 15 κομμάτια θα παραχθούν για συγκεκριμένους ιδιοκτήτες.

Η αντιπροσωπεία της Fiat στην Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις της με την ποδοσφαιρική ομάδα Fulham, παρουσιάζοντας μια περιορισμένη έκδοση του 500Χ. Το μοντέλο απέκτησε έναν αποκλειστικό χρωματισμό σε κόκκινο, μαύρο και λευκό και στολίστηκε με τα εμβλήματα της ομάδας στις εμπρός κολώνες και την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Διαθέσιμη τόσο σε City όσο και σε Off-Road πακέτο, η νέα έκδοση θα φέρει τροχούς ελαφρού κράματος, εμπρός προβολάκια με προσαρμογή στις στροφές, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, οθόνη 5 ιντσών αφής στο εσωτερικό, σύστημα πλοήγησης και πολλά ακόμη ηλεκτρονικά καλούδια.

Η νέα μοναδική έκδοση του 500Χ θα φτιαχτεί σε 15 αντίτυπα και είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την Fulham! H τιμή του μοντέλου θα κυμαίνεται περίπου στα 25.000 ευρώ.

Μέρος της καμπάνιας προώθησης του αυτοκινήτου θα είναι και ένας διαγωνισμός, στον οποίο ο νικητής θα χρησιμοποιήσει το 500X για δύο εβδομάδες. Το κλειδί θα παραδοθεί στον τυχερό από τους παίκτες της ομάδας, ενώ ο πρώτος θα κερδίσει και μια σειρά συλλεκτικών δώρων όπως υπογεγραμμένες μπάλες και φανέλες της ομάδας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center