Φωτογραφία που η Pogea Racing δημοσίευσε στα social media, όπου η Quadrifoglio απεικονίζεται επί του δυναμομέτρου.

Φωτογραφία που η Pogea Racing δημοσίευσε στα social media, όπου η Quadrifoglio απεικονίζεται επί του δυναμομέτρου.

Giulia-τέρας 612 ίππων

4.859 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Ένα μεγάλο project το οποίο έχει αναλάβει η Pogea Racing έχει σκοπό να αγγίξει τους 700 ίππους από μια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Είναι πασίγνωστο πλέον ότι η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης και μπόλικη ανατριχίλα, στους λάτρεις του αυτοκινήτου παγκοσμίως. Με 510 ίππους απόδοσης και αξιοσημείωτη οδηγική συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου παράξενο άλλωστε… αλλά φανταστείτε το μοντέλο να απέδιδε 700 ίππους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτή είναι η φιλοδοξία ενός γερμανικού βελτιωτικού οίκοι, της Pogea Racing. Ο βελτιωτικός οίκος πείραξε εκτενέστατα την Quadrifoglio, κατορθώνοντας να αγγίξει του 612 ίππους και τα 750 Nm ροπής. Μάλιστα, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα νούμερα αυτά είναι «τα όρια του υπάρχοντος μηχανικού συνόλου», χωρίς να ανοιχτεί, ενώ σύντομα σχεδιάζει να φτάσει το μοντέλο στα 700 καθαρόαιμα…

Ενθουσιαστήκατε; Δυστυχώς, θα σας προσγειώσουμε, καθώς η Pogea Racing δεν κάνει ακόμη διαθέσιμη αυτή τη μετατροπή για το κοινό. Όποιος λοιπόν ιδιοκτήτης Quadrifoglio θέλει να δεχθεί τις φροντίδες του οίκου, μπορεί να επιλέξει το πακέτο πρώτου σταδίου το οποίο διαθέτει στην αγορά, που αυξάνει την ισχύ στους 577 ίππους και στα 705 Nm ροπής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN